با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
من یک میلیون بودجه دارم و میخوام یه سیستم برای بازی و انجام کارهای گرافیکی سنگین،بخرم.
لطفا راهنمایی کنید.
thx
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان.
من یک میلیون بودجه دارم و میخوام یه سیستم برای بازی و انجام کارهای گرافیکی سنگین،بخرم.
لطفا راهنمایی کنید.
thx
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.
کار شما دقیقا چیه؟ مت پینت ؟، برداری؟ سه بعدی؟ عکاس؟....
1 لیست نرم افزارها و اینکه چه ورژنی از اونها رو کار می کنی؟
3-این نرم افزارها از چه قابلیتهای سخت افزار شما بهترین استفادرو می کنند؟ مولتی کر /هایپرترنسپورت ,..../ (خیلی از برنا مه ها هنوز هم از بیش از دو هسته سی پی یو رو نمی تونن استفاده کنند . این مواقع بهتره یک دو هسته ای خیلی سریع بگیری تا یک 4/6 هسته ای) ولی برنامه های رندرینگ یا سیمولیشن هرچه قدر هسته پردازشی بذاری جلوشون استفاده میکنن.
4 windows ؟(کدوم نسخ) ؟
5محیطشون دایرکت ایکسیه یا اپن جی الی؟ چه ورژنی؟
به صورت کلی کارت گرافیکی شما و اینکه چقدر خوب در محیط دایرکت ایکسی یا اپن جی الی یک برنامه بتونه محیط کارتو پردازش کنه مهمترین نقشو تو سرعت کارت داره. (به بازی کاری ندارم)
راجع برنامه هایی که کار می کنی تو فروم های مربوط به همون برنامه ببین چه کارتی بهترین بازدهو داره/ چه مشکلاتی گزارش شده/ .زیاد به بنچمارکهای موجود نمی شه اعتماد کرد. خیلی از کارتهای گرونیمتی که بیشتر برای گیم ساخته می شند تو حیطه کار حرفه ای خیلی ضعیف عمل می کنند.
آخرسر هم رم و مادربرد...
خلاصه مطلب اینکه وقتی از سیستمت بدونی دقیقا چه کارهایی می خوای بکشی دیگه بدون دلیل نمیری قطعات گرون قیمت بخری . حتی ممکنه با نصف بودجه ای که گذاشتی بهترین سیستم (برای شغلت) رو جمع کنی. یا حتی بری سراغ سیستم های دست دوم یکی دو نسل قبلتر و با نرم افزارهای هم نسل اون سیستم ها کار کنی ، شاید اینطوری پول بیشتری برای قطعات دیگه / تبلت / مانیتور بهتر / کارت کپچر و.../ ذخیره کنی.
Soheil_03 (22-04-11)
کاربر شهرسختافزار
ببین اگه دقیق بگم کارم چیه:فقط بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط stev64 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد نرم افزار باید بدونی من تا حالاPCنداشتم،اما اگه جواب کلی بدم:نرم افزار های گرافیکی(ویرایش فایل های ویدئویی فول اچ دی یا. . .)
وقتی بازی های بسیار با گرافیک و این نرم افزار هارو روی کامپیوتر دوستم اجرا کردم(حدود۵۰۰هزار تومان خرج کرده بود برای کامپیوترش) بسیار کند بود یا هنگ میکرد و من دوست ندارم کامپیوترم کند باشد.
MR TASH (03-05-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soheil_03 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asrock H61M ~120
intel i5 2400 ~218
gainward 460 1gb ~220
2*2 elixir 1333 ~50
power green 530A-EU ~67
case green wee ~27
seagate 7200.12 500gb ~47
dvd ~27
lg W2261VP ~230
Soheil_03 (22-04-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام آقا نیما،به نظر شما این سیستم میتونه بازی های سنگینی مثل کرایسیس۲رو به خوبی اجرا کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات این رم و مادربورد رو من جایی پیدا نکردم،مشخصاتشون چیه؟
آخرین ویرایش توسط Soheil_03 در تاریخ 22-04-11 انجام شده است علت: کامل نبود
کاربر شهرسختافزار
در این لینک می تونید پرفورمنس این کارت در کرایسیس 2 رو مشاهده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soheil_03 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کرایسیس 2 بر خلاف پیش بینی ها خیلی روان تر و سازگار با اکثریت گرافیک ها اجرا میشه
در کل با این کارت در رزولوشن 1920x1080 می تونید عموم بازی ها رو با تنظمیات گرافیکی خوب (نه عالی) بالای 40 فریم اجرا کنید
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 22-04-11 انجام شده است
nothing is as it seems
mehrdad_ab (23-04-11), MR TASH (03-05-11), nima_hl (23-04-11), Soheil_03 (22-04-11)
|
|
همانطور که محمد گرامی هم فرمودند متاسفانه کرایتک به دلیل اجرا شدن کرایسیس 2 روی کنسول یکم توش آب بسته و دیگه جزو بازیهای فوق سنگین محسوب نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soheil_03 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم نمیتونم بگم عالیه ولی در اکثر بازیها به صورت نرم و روان میتونید باهاش بازی کنید
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=H61M
این مشخصات مادربرده که نه sata3 داره نه usb3 و نه امکانات خاصی نداره ولی با وضعیت موجود در بازار یکی از بهترین گزینه هائیه که بنظرم با بودجه شما همخوانی داره ( اگر مادربرد بهتری بخواهید انتخاب کنید باید از گرافیک یا پردازنده بزنید که در پرفورمنس سیستم تاثیر خواهد داشت )
با توجه به خازنهای حالت جامد در مدار تغذیه پردازنده و سوکت 8 پین چند سالی به راحتی براتون کار میکنه
رمها هم معمولی هستند و برای این مین که ماکزیمم از رم 1333 پشتیبانی میکنه کافیه ( چیپست h61 و h67 از رم باس بالاتر پشتیبانی نمیکنه )
Confocius (29-04-11), mehrdad_ab (23-04-11), MR TASH (03-05-11), Soheil_03 (24-04-11)
کاربر شهرسختافزار
فقط یه سوال به جای صفحه نمایشLCD:
LG W2261VP
بهتر نیستLED:
LG E204OS LED
بگیرم؟ آخه اون صفحه نمایشی که شما معرفی کردید کنتراست پایینی داشت ولی وضوح بالا،اینLED کنتراست بیشتر ولی وضوح پایین تر داره،به نظر شما کدوم بهتره؟
در مورد کارت گرافیکتون هم که معرفی کردید توضیح بدید ممنون.
قضیه این مادربورد ها چیه،که میگن سریB2 بعد از یک مدت خراب میشن؟ و اینکه تولیدشون متوقف شده تا سریB3بیاد.
Confocius (29-04-11)
خیر بهتر نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Soheil_03 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قضیه LED با شدت نور بالا مثل این میمونه که شما یک چراغ مطالعه را در فاصله نیم متری به سمت صورتتون روشن کنید ، خیلی زود چشماتون خسته میشه و مجبور میشید نور را کم کنید ( من نور 2261 را هم کم کردم چه برسه به led )
این تکنولوژی بیشتر به درد تلوزیون میخوره که شما در فاصله چند متری میشینید
شما اگر این مونیتور را خریداری بفرمائید و نورش را کم کنید نسبت به 2261 یک مونیتور با رزولیشن کمتر و زمان تاخیر بالا خواهید داشت که زیاد جالب نیست
در مورد مشکل مادربردها هم در فروم مفصل صحبت شده ( سرچ بفرمائید اگر پیدا نکردید بفرمائید تا لینک بدم ) و شامل مادربردهای h61 که بعدا عرضه شدن نمیشه ( فقط p67 و h67 این مشکل را داشتن )
D J V A H I D (28-04-11), mehrdad_ab (25-04-11), MR TASH (03-05-11), Soheil_03 (25-04-11)
کاربر شهرسختافزار
باشه هر چی شما صلاح دونستید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شنیدمP67ها مادربورد های حرفه ای هستند ولیh67اینطور نیست.h61جزو کدوم دسته هست؟
MR TASH (03-05-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks