دوست خوبم حتی 4440 corei5 به همراه h87 گیگابایت تمام خواسته های یک برنامه نویس و حتی بیشتر از اون هم جواب میدهد . باز میل خودتون هست .
ali.bs (22-05-14), SajjadKhati (24-05-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بله میدونم چی میگید. اما بیشتر دلیل من واسه 4770 اینه که دیگه تا 5 6 سال دیگه نیازی به ارتقای سی پی یو بهیچوجه نداشته باشم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه من فعلا تا چندماه دیگه برنامه نویسی میکنم فقط، اما چندوقته دیگه احتمال زیاد دنبال مجازی سازی هم بطور حرفه ای خواهم رفت. روی هارد ، میتونم بعدا هم بگیرم! اما سی پی یو رو نمیخوام قطعه ای بگیرم که بعدا واسه تعویضش کلی هزینه کنم. دلیلم اینه... وگرنه بقول شما همون 4440 هم جوابگو هست...
بهرحال خخخیلی خیلی متشکرم از دوستان که کمک کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به این نتیجه رسیدم که فعلا یک ماه دیگه دندون رو جیگر بذارم و با همین دوگیگ باس 800 و سی پی یو C2Duo4600 خودم بسازم... تابعد خدا کریمه... :)
AMD>INTEL (22-05-14)
کاربر شهرسختافزار
تا 5-6 سال دیگه که کل دنیای سخت افزار متحول میشه ! یعنی تا 5-6 سال دیگه نمیخواین ارتقاء بدید ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali.bs برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این صورت باید یه سیستم بهتر ببندید که یه سال دیگه مجبور به ارتقاء نکنه شما رو ! 5-6 سال دیگه بماند !
پیشنهادم بر خرید یه مادربرد Z87 هست یا یه Z97 نه خیلی گرون ! تا یک ماه دیگه Z97 ها قیمت هاشون مشخص میشه و به تدریج میان !
چون قراره سیستم مدت طولانی روشن باشه و پردازش سنگین کنه !
کاربر شهرسختافزار
بابا! مرد حسابی، دیگه سرعت تحول سخت افزارنجومی که نیست! :) الان مثلا چندسال پیش توی سری C2Quad میشه گفت 9550 یا 9650 همرده این 4670 و 4770 هستن ( تو زمان خودشون ) .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا که دیگه دوره شون گذشته یعنی الان با ی Q9550 یا Q9650 نمیشه کار کرد!!!؟؟؟ خدایی نمیشه اینطوری گفت! درسته که هرروز تکنولوژی های جدید و فناوری های جدید و محاسبات جدید به سی پی یو ها اضاف میشه، اما اینطور هم نیست که بگیم دیگه اون قبلیا برن تو موزه! :)
البته در مورد مادربرد موافقم که Z87 بهتره... طبیعیه که احتمال نیاز به اورکلاک خیلی بالاست بخصوص سه چهارسال بعد...
بنظر من با ی 4770 میشه بدون دغدغه، کارای برنامه نویسی رو و حتی بازی(درحدنیمه حرفه ای، نه گیمرهای خفن) رو به راحتی تا 5 6 سال دیگه انجام داد!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks