سلام دوستان
من میخاستم با بودجه 4.5 میلیون(سقف بودجه) یه سیتم بدون مانیتور و ماوس و کیبورد و هارد تهیه کنم
این قطعات رو انتخاب کردم اما در مادربورد و SSD و کولر هنوز به نتیجه گیری نرسیدم
ممنون میشم هم نظرتون رو بگین هم اگه جایگزین دیگه ای برای این قطعات دارین، بگین (البته با دلیل)
Asus H310 Plus
Asus B360 Plus
Gigabyte B360 HD3
Core i3 8100 بدون جعبه و فن
Crusial Ballistrix Sport: 8GB
Green 380 ESD
Green Oraman
CPU Cooler: Notous400 - Hyper T4
SSD: تا120 گیگ یه برند مطمئن و به صرفه معرفی کنین (ای دیتا رو خیلی خوشم اومد، آیا توصیه اش میکنین؟)
راستی چند تا سوال خیلی مهم داشتم که ممنون میشم جواب بدین
1. مادربورد 310 ایسوس، خیلی منو برده توی فکر چون کانکتور برق پردازنده اش یه دونه چهار پین هست و من هر چی مادربرد دیدم، دو تا چهار پین بوده نه یه دونه؛چرا ایسوس همچین کار عجیبی کرده؟
2. آیا رم کروشیال مورد اعتماده؟
3. آیا اصلا مادربود چیپست 360 با 310، فرق خاصی جز یکسری جزئیات بیشتر داره؟ اگه راستشو بخاین من فقط به این خاطر رفتم سمت 360 چون که ایسوس 310، فقط یه کانکتور برق سی پی یو(چهارپین) داره و اگه در اون مورد مطمئن بودم، شاید اصلا سمت 360 هم نمیرفتم
4. آیا سی پی یو بدون جعبه مطمئنه؟ برای این بدون جعبه میخام بگیرم که چون ارزون تره هم اینکه فن نداره با خیال راحت تر و وجدان آسوده تر میتونم برای خرید کولر جداگانه اقدام کنم
چند تا نکته:
1. در مورد مادربورد گیگابایت باید بگم که 310 هاش از نظر ظاهری اصلا دلچسب نیستن و چون برای سیستم خودم میخام، خیلی برام مهم بود
2. اگر خواستین مادربورد دیگه ای معرفی کنین، حتما ATX باشه
3. اگه رم با هیت سینک معرفی کنین خیلی بهتره چون باز هم از نظر ظاهری خیلی کمک بزرگی به کیس میکنه
4. بی زحمت یه مانیتور مطمئن و قیمت مناسب که تجربه استفاده ازش رو دارین هم معرفی کنین که بعدا تهیه کنم ( سایز تا 21 اینچ)
5. لطفا یه برند مطمئن و قیمت مناسب ماوس و کیبورد سیمی هم معرفی کنین که باز هم بعدا تهیه کنم (اگه خودتون قبلا ازش استفاده کرده باشین خیلی عالی میشه)
6. خیلی ممنون از لطفتون

Bookmarks