سپاس بابت راهنمایی که فرمودید.
در مورد پاور من با این سایت حساب کردم : Cooler Master: Power Supply Calculator
نهایت مصرف سیستم شد این مقدار :
Load Wattage: 192 W
Recommended PSU Wattage: 242 W
حالا با این توضیح و یک سری مطالبی که خوندم به نظر سیستم نباید کمتر از 20 درصد از مصرف رو داشته باشه یعنی بهتر هست که نداشته باشه و این رنج 20 تا 100 استاندارد هست.
الان با این توضیح و مصرف سیستم من در حالت Load Wattage حدود 29 درصد مصرف داره.
البته من دقیقا در حالت معمولی کار با سیستم یا حالتی که کار خاصی انجام نمیده سیستم چقدر مصرف خواهیم داشت و آیا از 20 درصد کمتر میشه یا خیر.
در مورد پاور من این پاوری که عرض کردم رو تهیه کردم و الان دارم ، اما طبیعتا قطعات دیگه چون هزینه زیادی براش شده و مهم هست که مشکلی براشون پیش نیاد اگر نیاز باشه حتما پاور مناسب تهیه میکنم تا به قطعات دیگه آسیبی نرسه.
حالا مجددا نظرتون در این مورد چی هست ؟
+ در مورد سی پی یو این مدل های K به نظر میاد مصرفش بیشتر هست مثلا 91 وات ، با این توضیح میخواستم ببینم از نظر گرمای تولید شده توسط این پردازنده شرایط به چه صورت هست آیا فن خوبی باید قرار داده بشه تا مشکلی پیش نیاد یا خیر ؟
مثلا آیا در حالتی که کار خاصی نمیکنه سی پی یو یعنی کارهای معمولی مرور وب ، آفیس ، فیلم و غیره ، آیا باز هم این مدلها ، دمای زیادی تولید میکنه و نیاز به توجه خاص یا شرایطی خاصی دارند یا خیر؟
چون برام سوال شده که چرا فن استوک داخل این CPU ها نیست شاید گفتم شاید به خاطر اینکه فن استوک جواب اینها رو نمیده و باید حتما فن بهتر هم در شرایط عادی استفاده بشه.
سپاس مجدد بابت وقتی که میزارید.

Bookmarks