سلام و عرض ادب خدمت دوستان
سال نو 1396 رو به همه عزیزان تبریک میگم ، امیدوارم سال خوبی برای عزیزان باشه.
در حال حاضر بنده این قطعات رو برای یک سیستم جدید خریداری کردم :
مادر برد : گیگابایت Z270-HD3P
پاور : گرین 650 وات GP650A-UK
هارد : پی 300 توشیبا 2 ترابایت
رم : ای دیتا XPG Z1 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16 DDR4
اس اس دی : سامسونگ 850 EVO 120GB SATA3
نکته اینکه فعلا قصد تهیه کارت گرافیک رو ندارم چون اهل بازی نیستم شاید در آینده فرصتی شد و کارت گرافیک هم تهیه کردم!
میخواستم نظرتون رو بدونم پیرامون سازگاری قطعات و البته کیفیت و ارزش قطعات.
چند نکته و سوال مهم :
1. به نظر شما آیا پاور مناسب این سیستم باتوجه به نبود گرافیک هست ؟ کلا پاور گرین پیشنهاد میشه ؟ ضمن اینکه در یکی دو مطلب خوندم نباید پاور خیلی با وات بالا در نظر گرفته بشه و این سیستم فعلی هم به نظر مصرف زیادی نداره.
متاسفانه نسبت به پاور کمی دلسرد شدم و فکر میکنم انتخاب مناسبی از لحاظ کیفیت و از لحاظ اندازه وات خروجی نبوده!
نظر دوستان چی هست ، بهتره به فکر تعویض باشم یا همین انتخاب خوبی بوده ؟
2. نظرتون در مورد رم RAM چطور هست ؟
نکته اینکه این رم قیمتش حدود 440 بود اما مثلا G.Skill با همین مشخصات حدود 600 نمیدونم چرا اینقدر تفاو ! برای همین برام سوال شده این رم اولا سازگار هست و بعد از اون مناسب هست یا خیر؟ یعنی از نظر کیفیت این رم واقعا از جی اسکیل خیلی ضعیف تر هست یا صرفا قیمت جی اسکیل روی حباب هست ؟
3. نظرتون در مورد CPU چی هست ، این قطعه هنوز خریداری شده و خودم تمایل دارم CPU خوبی خریداری کنم ؟
به عنوان مثال 7700k آیا سی پی یو مناسبی هست. ( بنده فعلا آشنایی با اورکلاک و غیره ندارم و فعلا هم تصمیم به این کار ندارم )
نکته اینکه 7700k و 7700 خیلی تفاوت قیمت آنچنانی ندارد صرفا یک کولر جداگانه باید براش خرید حالا به نظر شما چه انتخابی درست و صحیح هست ؟
آیا انتخاب 7700k با یک فن معمولی قیمت مناسب هست یا اینکه به دلایل خاص توصیه نمیشه ؟
البته مشکلی بابت هزینه نیست اما میخوام انتخابم منطقی باشه.
4. برای خرید کیس و دی وی دی رام چه نکاتی باید مد نظر قرار بگیره ، آیا شما پیشنهاد خاصی دارید ؟
5. در نهایت نظرتون پیرامون سازگاری کلی قطعات چطور هست ؟
سپاس از دوستانی که در این بحث و مشاوره شرکت میکنند و راهنمایی میکنند.

Bookmarks