آخ شرمنده ام ظاهرا درست نتونستم بگم و لی خط اول ذکر کردم که الان 2 رم 4 گیگ از نوعی که توی عکس اول اومده دارم و می خوام این 2 عدد رم 4 گیگ رو به 16 یا اگر بشه به 12 ارتقا بدم
کاربر شهرسختافزار
آخ شرمنده ام ظاهرا درست نتونستم بگم و لی خط اول ذکر کردم که الان 2 رم 4 گیگ از نوعی که توی عکس اول اومده دارم و می خوام این 2 عدد رم 4 گیگ رو به 16 یا اگر بشه به 12 ارتقا بدم
|
|
دو تا 4 گیگ دارید . اوکیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mani144125 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک 8 گیگ دیگه تهیه کن بشه 16 گیگ
mani144125 (10-07-17)
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه مادربردم 2 اسلات رم داره میدونید مشکل اینجاست که میگن امکان ناهماهنگی هست اگر یک رم 8 گیگ بزارم کنار رم 4گیگم و کار نکنه می خواستم بدونم اگر یکی از رم های 4 گیگم رو نگه دارم و یه 8 گیگ گینگ استون بخرم این مشکل نا هماهنگی پیش نمیاد؟
خوب همون هم مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mani144125 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از همین رم کینگستون تو بازار هست
تهیه کن و کنار یکی از رم های چهار بگذار
PHP Code:http://lioncomputer.ir/product/5522/رم+کینگستون+8GB+1600Mhz+DDR3/
mani144125 (10-07-17)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنماییتون خریدم تا انشالا قیمت ها یکم بیاد پایین کارت گرافیکم رو هم عوض کنم باز هم ممنون از راهنماییتون
AMD>INTEL (10-07-17)
خواهش میکنم .موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mani144125 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mani144125 (10-07-17)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks