سلام.
یک سیستم می‌خواستم برای خواهرم که معمار هست. با نرم‌افزار‌های AutoCAD و 3DsMax و Photoshop کار می‌کنه.
تو این ۵ ساله اخیر بیشتر چون دانشجو بوده و داشته یاد می‌گرفته، یه لپتاپ ASUS N53sv کارش رو راه انداخته. دلیل اینکه قصد داره یک سیستم جدید بگیره اینه که کار‌ها زیادتر و سنگین‌تر شده و از این لپتاپ انتظار بیشتری نمی‌شه داشت.

به من سپرده که یه سیستم جدید براش جور کنم.
تو این چند هفته یه جستجویی توی اینترنت کردم و چندتا لیست هم جور کردم، منتها چند سوال برام پیش اومده که اگه لطف کنید و به اون‌ها جواب بدین ممنون می‌شم:

۱.موقع رندر گرفتن، یه تعداد مربع رو ی عکس میاد که تعداد اونها به تعداد هسته‌های cpu بستگی داره و اندازه‌ی اون‌ها به وضوح انتخابی برای عکس. من نمی‌دونم که سرعت کار هر مربع به چی بستگی داره؟ به سرعت cpu یا به سرعت VGA.
به همین دلیل این سوال بوجود میاد که cpu مهمتره و یا کارت گرافیک؟

۲.بین خود cpu ها معماری چه اهمیتی داره؟ core i7معماری بهتری داره و یا xeon هم کار راه می‌ندازه؟ با دومی می‌شه با قیمت کمتری یه سیستم با هسته‌های پردازشی خیلی بیشتر تهیه کرد.

۳.بین کارت گرافیک‌ها کدوم قبلیت مهمتره؟ معماری(quadro یا GTX)،مقدار رم، سرعت رم، پهنای باند رم، سرعت هسته، تعداد CUDA، عمق رنگ(چند bit باشه برای رندر گرفتن یک صحنه مناسب هست)؟

بودجه در درجه‌ی دوم اهمیت قرار داره ولی مسلماً از یک حدی بیشتر نباید بشه. ما حدود ۷ میلیون تومن رو درنظر گرفتیم، ولی اگر برای یک سیستم که برای چندین یال کار راهبنداز باشه تا ۹ هم امکان داریم.