moh3n_o631 (04-03-10), ripek (05-03-10)
این سیستمها فقط نون نمیخرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا محسن جان اینقدر وسواس به خرج دادی که هم خودت گیج شدی هم مارو گیج کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازار که این دو روزه تعطیله سیستم میره برای روز شنبه
اگر اهل أورکلاک نیستی این برد گیگا رو بگیر به قیمت حدود 135 تومن که یه pci-e 4x داره که برای اون کار (physx) جوابگوت هستش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3310
نمیدونم از اون برد ازراک که تو پست قبلیم معرفی کردم تو بازار موجود باشه یا نه ولی اگر اهل آورکلاک باشی اون برد از این برد گیگا بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رو بقیه قطعات هم زیاد سخت نگیر چون توی این ۲-۳ ساله اخیر به دلیل پیشرفت تکنولوژی قطعات ضعیف کم تو بازار پیدا میشه و رقابت خوب و خوبتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
moh3n_o631 (04-03-10), ripek (05-03-10)
اره والا ! اعصاب آدم خورد میشه ! خیلی وسواسی شدم رو این سیستم
اورکلاک بلد نیستم ، اما اگه مفید واقع بشه شاید بعدها سمتش برم
اون چند قیمته ؟فرقش با m3a... چیه ؟ این گیگابایته چرا 2 تا جا رم بیشتر نداره !؟
آخرین ویرایش توسط moh3n_o631 در تاریخ 04-03-10 انجام شده است
|
|
نیما من هنوز به نظرم اون برد MSI از این بردهای MicroATX بهتره این بردها شکافهای توسعه شان خیلی کم هست و تا یک کارت بگذاری تموم میشن.
منظورت از اون کدومه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر ازراک رو میگی 156 تومن
amd phenom ii x4 945----------------------- 155,000
??????????m3a785gxh/128 ~~~~~102 000
A-DATA - Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB) ~~~~~~140 000
Geforce GT240~~~~~~~~~100 00
Asus- ATI RADEON HD5850 - 1GB / DDR5 ~~~~~310 000
GREEN - GP685B ~~~~~~105 000
Western Digital 500GB ~~~~68 000
Farassoo FLM-3165 Laser 2200 dpi ~~~~~~13000
FarassooFCR-6160 or FCR-6840~~~~~~18000
Speaker MicroLab M560~~~~~24 000
LG W2261VP~~~~~~~200 000
GREEN - Magnum 2~~~~~~42 000
این مادر بردایی که گفتی یکیش 2 تا رم بیشتر جا نداشت یکیش هم که amd ساپورت نمیکرد !
محسن جان باز که برگشتی سر خونه اول که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخر کارت physx میخوای یا نه ؟
بنظرم شما که اینقدر وسواس دارید بهتره یکی یکی جلو برین مثلا اول تکلیف فیزیک رو روشن کنید بعد رو پلتفرم نتیجه گیری کنیم و ...... اینجوری فکر کنم دائم در حال دور زدن دور خودمون باشیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (05-03-10)
کاربر شهرسختافزار
نه فیزیکس رو نمیخوام فعلا ، یعنی پولش رو ندارم فعلا
شکم تو سی پی یو و مادر برد هستش
نیما قیمت این ها درسته ؟ احتمالا همین سیستم رو میبندم ، اون اینتلی که گفتی تفاوتش با این چقدره ؟ محسوسه ؟
یکی از دوستام هم میخواد سیستم ببنده ، قیمت 5870 ati رو میخواد ، چنده ؟
|
|
اگر فیزیک نمیخوای پس اون کارت 240 وسط لیستت چکار میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moh3n_o631 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صفحه اول همین تاپیک هم مشکل قیمت این لیستتون رو گفتم
قیمت 5870 هم حدود 460 تومنه
نیما جان ، گفتم که اون رو بعدا میگیرم ، واسه همین مادریوردی میخوام که بشه بعدا بهش geforce اضافه کرد
به نظرت پول جمع کنم اینل ببندم ؟ مگه چه تفاوتی بین این 2 هست ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks