دوست خوبم سلام .
روی سیستم چند تا ماشین مجازی قراره ران بشه برادر ؟
اگر کار گرافیکی ندارید و از گرافیک 8600 میخواین برای صرفاً گرفتن خروجی تصویر سیستم ازش استفاده کنید اصلاً نیازی به اینکار نیست و پردازنده گرافیکی مجتمع پردازنده شما و خروجی تصویری روی مادربرد قادر به دادن تصویر هستند
اگر تنها استفاده سیستم همین کاربرد هست ، نیاز به پاور با توان بالایی نیست و مزیت پاور پیشنهادی پست شماره 3 بیشتر از نظر داشتن استاندارد بالاتر سطح برنز بودن 80 پلاس هست .
مدل پلکستور پیشنهادی بهترین گزینه ممکن برای SSD هست .
رم رو ترجیحاً 16 گیگابایت در نظر بگیرید .
معمولا ۳ ماشین و در حالت پیک ۴ ماشین ...

بله برای گرافیک intel HD خود سی پی یو هم هست و استفاده از اون از نظر مصرف برق و انرژی به صرفه تر هم هست، اما این باعث میشه هم یه بخشی از رمم رو مجبور بشم که به گرافیک اختصاص بدم و هم دمای سی پی یو رو بیشتر بالا میبره ...

دوست عزیز پاوری هم که خودم به عنوان انتخاب خودم تو پست ۱ گذاشتم 80 Plus Bronze هست ... علاوه بر اون مصرف برق همین قطعات رو حالت لود بیشتر از ۴۳۰ وات نیست و
رو حالت Idle هم خیلی بخواد مصرف کنه ۱۰۰ واته که با این شرایط پاوری که دوست عزیزمون تو پست ۳ معرفی کردن اصلا انتخاب مناسبی نیست همونطور که خودت گفتی ...

بله الآن یه مقدار تحقیق راجع به پلکستور M5 Pro Xtreme کردم به همین نتیجه رسیدم اما دنبال یه تست یا بنچمارک معتبر هستم که با XPG SX-900 مقایسه کرده باشه این مدل رو ...