خواهش ميكنم . . . بنده چون ارادت خاصي نسبت به اين سيپييو دارم (بدليل اورپذيري خوب و قيمت مناسب) تا حالا خيلي باهاش سيستم بستم. براي همين هم بود كه براي مقايسه بهتون پيشنهاد كردم بعد از اور ازش تست بگيرين.در مورد VT هم چون اكثر قريب به اتفاق فروشندههاي بازار نميدونن اين عبارت چيه كه روي بضي از باكسها چاپ شده جفتشو به يك قيمت ميدن.
در مورد عكسها هم اين لينك اولي و دومي رو هم خودم با موبايل از ليبل پشت باكس سپييو گرفتم(براي همينم كيفيتش پائينه) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تعصب عجیب و احمقانه ای به برندهای گیگا و ایسوس دارم پس لطفا ً از همین دو برند برام مادربرد معرفی کن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu هم athlon ii x4 620 انتخاب کردم !
فقط دو سوال :
1- قیمتش چنده !؟
2- این اصطلاحی که گذاشتی یعنی چی ؟!(~100T)
ضمنا ض آدرس و تلفن فروشگاهت رو برام پی ام کن .
ممنون .
نه عزیز چرا احمقانه این دو برند محصولات خوبی دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مین گیگا هم قبلا معرفی کردم که برد خوبیه
اون ~100T هم یعنی قیمت حدود 100 هزار تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فروشگاه ندارم انگشت میزنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اون 550 رو خواستی بهم خبر بده تا تو فروشگاه یکی از دوستان تحویلت بدن و مدت تست رو برات مکتوب کنند که خیالت راحت باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (12-01-10), arash79 (12-01-10), MicroSystem (12-01-10), molana (12-01-10)
ای بابا !!!
داشتیم صابون میزدیم که یه رفیق توی بازار کامپیوتر داریم پیدا می کنیم که بشه روش حساب کرد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس با این حساب از برند گیگا GA-MA770T-UD3P رو پیشنهاد می کنی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از ایسوس هم چیز دلچسبی هست یا همین فیناله !
صابون بزن که اشتباه نمیزنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته که فروشگاه ندارم ولی تعدادی دوستان وارد و خوب تو بازار دارم که میشه روشون حساب کرد .
والا ایسوس به دلیل مشکلات گارانتی که داره و شرکت قوی مثل آواژنگ ، دریا و .... پشتش نیست یکم تو معرفی برام سخته
توی آورکلاک و آنلاک بهتر از این گیگا مینی ندیدم . برد حقیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
molana (13-01-10)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من اگر مادربورد انتخابيتون گرچه يکم گرونتر بخريد اما USB 3.0 و Sata III رو ساپورت کنه خيلي بهتره و آينده بهتري داره. مشروط بر اينکه توانايي خرديشو داشته باشيد.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks