موافق نیستم به دلایل زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوکت am3 یک ساله ریلیز شده و در آینده به احتمال خیلی قوی قابلیت آپگرید زیادی داره ولی 775 انتهای تولیدش هستش و پردازندهای رو این سوکت نمیاد
از نظر تکنولوژی e5300 در مقابل 240 هیچ حرفی برای گفتن نداره برای مثال تکنولوژی amd vt برای اجرای ماشینهای مجازی در 240 موجوده ولی e5300 فاقد تکنولوژی مشابه هستش
دمای پردازنده e5300 از 240 بالاتره
من با هر دوی این پردازندهها کار کردم ، کارکرد 240 بسیار بهتر و رونتر از e5300 هستش
سعی میکنم یه مقایسه بین athlon 240 و یدونه e6300 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که موجود دارم انجام بدم تا ببینیم زور کدومیک بیشتره
گمان نمیکنم 240 مقابل این e6300 هم کم بیاره ، چه برسه به e5300 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تستهای دیفالتم اکثرا بازیه ( 3dmark vatage , crysis warhead , unigine heaven , resident evil 5 ) اگر تست دیگری مد نظرتون هست که جنبه عملی هم داشته باشه بفرمائید تا به این لیست اضافه کنم و این دو تا رو سرشاخ کنم ببینیم چی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks