سيستم معرفي شده بازي رو هم در سطح متوسط اجرا مي کنه. به نظر من که سيستم خوبيه. حتي اگر نخواين بازي کنين
کاربر شهرسختافزار
سيستم معرفي شده بازي رو هم در سطح متوسط اجرا مي کنه. به نظر من که سيستم خوبيه. حتي اگر نخواين بازي کنين
molana (06-01-10)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب 50-60 تومن بالا پایین مشکلی نیست ولی برندها همونی باشه که گفتم .
سی پی یو amd
گرافیک ati
رم ddr2
مادربرد گیگا
مانیتور الجی
راستی ... دوستانی که سی پی ی و معرفی می کنند قدرت پردازشش رو هم بذارن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (06-01-10)
من اولین باره که می خوام سیستم بر پایه ی amd جمع کنم به همین خاطر زیاد از مدلهاش سر در نمیارم دوستان اگر کسی هست که تجربه ی زیادی با amd داشته باشه چند تا از مدلهاش رو برام خلاصه نویسی کنه ممنون میشم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان مین گیگا برای amd و ddr2 ساپورت ۲ مدل تو بازار هست ، سری اول با چیپ nforce 520 حدود ۷۲ قیمت داره که مادربرد میزونی نیست و توصیه نمیکنم
روی چیپ amd 770 هم قیمتش حدود 96 تومنه که با سری ddr3 حدود 15 تومن اختلاف داره و ارزش خرید به نظرم نداره ، همون GA-MA770T-UD3P که دوستان هم معرفی کردن مین خوبیه
GA-MA770T-UD3P ~110
athlon ii x2 240 ~60
ddr3 1333 2 gig ~50
ati 4670 1gig ddr3 ~80
segate 7200.12 ~50
ODD ~30
thermaltalk 350 / green 380 ~32
case ~20
key+mouse ~20
lg 1642 ~125
سلام .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر آقا نیما.
مشکل این دوستمون حل شد .
یه سوال هم خودم دارم اینکه در رنج قمیت e7300 از برند amd چی پیشنهاد می کنید همینطور مادربرد پیشنهادیتون رو هم برام بنویسید.
بقیه ی قطعات رو می خوام همین قطعات قبلی بذارم .
همونطور که امید عزیز فرمودند 620 (~100T) اون e7300 رو میخوره حتی 425 (~85T) سه هستهای هم در اکثر موارد از e7300 سر هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مین هم ازراک m3a770de رو دیروز بردم زیر تست برد خوبیه قیمتش هم 81 تومنه
ولی اگر بخواهی همون حدود ۱۲۰-۱۳۰ خرید کنی ( قیمت e7300 ) بهت یه آفر میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سری 550 دارم که آنلاک میشه ( که ۲-۳ تاش رو به بچههای همین فروم هم دادم ) از اون بار ۲ تا دونش باقی مونده که اگر خواستی بهم بگو تا بهت بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
من تعصب عجیب و احمقانه ای به برندهای گیگا و ایسوس دارم پس لطفا ً از همین دو برند برام مادربرد معرفی کن !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu هم athlon ii x4 620 انتخاب کردم !
فقط دو سوال :
1- قیمتش چنده !؟
2- این اصطلاحی که گذاشتی یعنی چی ؟!(~100T)
ضمنا ض آدرس و تلفن فروشگاهت رو برام پی ام کن .
ممنون .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks