رم یک مورد هم من پیشنهاد میکنم . روی مادربردهای MSI تست شده است
Teamgroup nighthawk 2*8gb bus 3000 cl16
DOOM999 (08-01-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.سال نو مبارک. ببخشید یعنی من فقط میتونم یکی از این نمونه هایی که فرمودید را بخرم ؟؟ هیچ Ram دیگه ای روی مادربردم کار نمیکنه؟؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unicorn1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا در تاپیک سایر کاربران سوال نفرمائید . یک تاپیک بزنید با ذکر پلتفرم و نوع پردازنده و مادربرد سوال کنید تا پاسخ بدم
کاربر شهرسختافزار
ببخشید بنده یک مادربرد msi b350 tomahawk و یک سی پی یو ryzen7 1700x دارم. میخوام بدونم چه رمی بگیرم؟؟ برای کار با نرم افزترهای Adobe. حتی الامکان ۱۶ gb. متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه مقدار بودجه دارید . عرض کردم برای خودتون تاپیک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unicorn1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ببخشید معذرت میخوام نمیدونم چطور تایپیک بزنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نهایت میتونم ۲میلیون و پانصد هزینه کنم
|
|
2 ماجول رم زیر را تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Unicorn1986 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 8GB 3000Mhz
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks