به هر حال چون شما عنوان کردید این سیستم برای مصارف خانگی یا دانشجویی هست و در نهایت گیم متعادل هست بنده AMD رو پیشنهاد کردم. اگر شما می گفتید مثلا کار با نرم افزارهای محاسباتی هدف من هست، اینتل E5200 رو به شما پیشنهاد می کردم.

چون معمولا انتظاری که از یک سیستم خانگی می رود ، اجرای سریع برنامه ها ، بوت شدن سریع سیستم عامل و سایر کارهای مالتی مدیا هست که در تمامی این موارد نه تنها AMD به صرفه تر هست بلکه بسیار سریع تر از اینتل عمل می کند.

در رابطه با چیپست 790 یا 780 کلا در کارهای معمولی تاثیر محسوسی بر روی کارایی کل سیستم ندارد. و من هم 780 رو پیشنهاد کردم به دو دلیل اولا امکانات اضافه تری که 790 دارد، در بسیاری از موارد به درد یک کاربر معمولی و خانگی نمی خورد و دوما در صورتی که قصد نصب ویندوز ویستا SP1 را داشته باشید (با توجه به اینکه قفل شکسته هست) در چیپ 770 و 790 در صورتی که تشخیص دهند که ویندوز قفل شکسته هست آنرا بالا نخواهند آورد.

در رابطه با پردازنده دو هسته ای یا سه هسته ای به خودتون بستگی داره. پردازنده های سه هسته ای قابلیت Multitasking بالاتری را نصبت به دو هسته ای ها دارند ولی در بعضی موارد خاص ممکن هست نصبت به دو هسته ای ها کند تر عمل کنند.

موفق باشید.