سلام بر دوستان عزیز و گرامی و مشتیم . که تو این شهر غریب منو تنها نذاشتن (شاعر: جواد یساری) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا غرض از مزاحمت یک سیستم می خواستم از شما دوستان مشاوره بگیریم فقط کیس با مانیتور LCD! برای مصارف خانگی و انجام پروژه های دانشجویی ساده مثل برنامه نویسی دانشجویی !!! و کمی هم متعادل گیم ؟
در اصل می خوام سیستم رو ارتقآ بدم برا خودم نیست برا دوستمه . کیس دارم (کیس خالی) . الان بقیه چیز ها رو می خوام دیگه! حالا یک سوال AMD یا Intel? مقدار هزینه: 450 هزار تومان ! خودم میگم AMD شما چطور؟ با این قیمت! پس شد یک سیستم فقط کیس و یک lcd معمولی خوب! (راستی گفتم گیم متعادل یعنی بشه بازی ها رو اجرا کرد مثل pes یا فیفا و غیره!) خودم نظرم بر روی چیپست 780G یا 790GX هست! چیکار کنم شمام یک نظری بدین ! با این هدف ها و کاربرد ها!! هارد هم 160 باشه!
(بعد دوستان یک چیزی آقا ما همیشه سر یه موضوع در گیریم که مثلآ این نوع سی پی یو مثلآ سری dual core 6000 دیگه گیم ها رو جواب نمی ده یا کلآ دوال کور قدیمی شده یعنی منظورم اینه که فکر م یکنم با آمدن چیز های جدید قدیمی ها دیگر جواب نمی دهند !!! یک صحبتی هم اگر میشه در این باره اینجا توضیح بدید ! فکر کنم منظورمو خوب رسونده باشم !

Bookmarks