فن سی پی یو درست نصب شده؟نباید سمت راست هیت سینگ نصب بشه؟
چون اینجوری که شما گفتید باید جهت فن سی چی یو هم عوض بشه چون الان با توجه به عکس بالا (باد از سمت چپ به راست هست برای فن سی پی یو)
اشتباه نصب کردم فن هیت سینگ رو؟
آخرین ویرایش توسط mosi360 در تاریخ 15-02-17 انجام شده است
بله پست قبل هم گفتم جهتش اشتباه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosi360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mosi360 (15-02-17)
فقط اگه فن CPU رو جاشو عوض کنم یعنی بیارم سمت راست نصب کنم جای یک دونه از رم هامو میگیره بعدن نمیتونم ارتقا بدم
به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
من سوکت فن سی پی یو رو به سوکت فن نصب کرده بودم
فکر کنم به خود سوکت فن سی پس یو وصل کنم گردش هوا عوض بشه
درست گفتم؟
آخرین ویرایش توسط mosi360 در تاریخ 15-02-17 انجام شده است
|
|
اگر دما خوبه مشکلی نیست . به cpu fan وصل باشه بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosi360 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mosi360 (16-02-17)
خیلی ممنون از شما...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-02-17)
فقط این قطعه مونده کجا نصب میشه دقیقا نمیدونم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید http://uupload.ir/files/yq74_photo_2017-02-16_01-39-37.jpg
mosi360 (16-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks