واقعا که این طور شده آقا بالاخره شما کی تصمیم دارید که شروع به خرید کنید تموم کنید دیگه عزیز من فک کنم تمام اطلاعات مورد نیاز شما (شاید همشو الان میدونید(که حتما میدونید)) رو میدم که دیگه اینقدر کش نیاد...
مادر بوردها با ساپورت DDR3
MB:
P45
P5Q3
P5Q3 Deluxe/WiFi-AP @n

X38
P5E64 WS Professional
P5E3 Deluxe
P5E64 WS Professional
P5E3
P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n
Maximus Extreme

X48
P5E64 WS Evolution
P5E3 Premium/WiFi-AP @n
Rampage Extreme

در آخر شما چقدر میخواین بدین هارد اینترنال ...
عزیز هارد با دور بالا گرون هست گرون.....300 به بالا در نظر بگیر.......
در آخر اگه اشتباه تایپی شده معذرت میخوام..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

هارد اینترنال به 500 گیگابایت با بافر 32 نیاز دارم و 1 ترابایت هم هارد اکسترنال 3.5 اینچی برای آرشیو و backup گرفتن نیاز دارم!
قیمتش هم گفتم ولی با این حال نظری روی قیمت ندارم فقط برند خوب باشه یعنی هم هارد اینترنال و هم هارد اکسترنال! و خوب جواب بده
نظرم روی maxtor هست (چون یه 60 رو روی سیستم قدیمی دارم که 5 ساله باهاش کار می کنم و بی نقص بوده و چندین هارد دیگه از این برند روی سیستم های دیگه از قدیم خریده و باهاشون کار کردم که خیلی جون سخت و مطمئن کار کردن ) ولی انگار تو این جدیدتر ها western digital بهتره اینطور نیست؟! نظرتون چیه؟

هارد دور بالا رو بعدا (بعد از عید) روی یه سیستم دیگه باید بخرم چون تو اون سیستم بیشتر مورد نیاز هست تا این سیستمی که الان دارم آماده میکنم!!! احتمالا بعد از عید 700 هزار تومن روی این هارد دور بالا هزینه کنم!

یه کپچر کارت خیلی خوب هم امروز گرفتم و جایگزین قطعاتی که داشتم کردم!
خلاصه دارم جوانب رو در نظر گرفتم و هزینه می کنم فقط مونده این سیستم که امیدوارم به کمک شما اینم بسته بشه و راه اندازیش کنم.

خب حالا از بین اون لیستی که دادید از x48 یه بهترین مدلش رو بهم معرفی کنید و تو لیست p45 هم به همین ترتیب!