خب دوست عزیز حسرت خوردن که درد همیشگی اهالی دنیای تکنولوژی هست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچقدر هم در این مورد هزینه کنیم و دنبال بهترین ها بریم زمان زیادی طول نمی کشه که آه حسرت می یاد سراغمون!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قول یه دوست که می گفت حسرت مزه تکنولوژی هست باید چشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد کارت گرافیک لطفا خیلی اساسی بهم بگین بلاخره من این کارت رو چجورش رو انتخاب کنم که اگه رفتم و باهاش روی طرح های سنگین و چندین لایه گرافیکی کار کردم آخ نگه و منو بدبخت نکنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی یه کارتی باشه که از پس هر کار گرافیکی سنگین حرفه ای بربیاد!
این یکی برام مهمه لطفا همه شرکت کنند!
در ضمن بین سی پی یوهای Q9450 و Q9550 چقدر فرق در کارایی و سرعت داره که اینقدر یعنی حدود 80 هزار تومن تفاوت قیمت دارند!
اگه خیلی فرق می کنه و واقعا برتری محسوسی بین 9450 و 9550 هست برم رو 9550 هزینه کنم!
در مورد مادربرد از دوستان دیگه هم خواهش می کنم بهترین با حافظه DDR3 رو پیشنهاد بدن! من هنوز هم نتونستم تصمیم قطعی رو بگیرم.
سپاس

Bookmarks