Mohammad-RI (02-10-18)
کاربر فعال انجمن سختافزار
بله مشکل داره تو سایت سازنده پاورتون رفتم فقط یه کانکتور 8پین PCIE گرافیک دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hb1372 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنابراین فقط 1060 و 1050 TI میتونید بگیرید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 01-10-18 انجام شده است
Mohammad-RI (02-10-18)
کاربر شهرسختافزار
شرمنده زیاد سوال میکنم. چون یخورده گیچ شدم 😄 اگه من پاورمو عوض کنم میتونم گرافیک عوض کنم ۱۰۸۰ یا همون ۱۰۷۰ بزارم
هزینه های پاور چه مقداری هست
با رم ۸ میخوام اضافه کنم ممنون میشم جواب بدین ❤
|
|
شما برای پاور حداقل باید گرین 650 وات سری OPT بگیرید قیمتش رو از سایت های فروش چک کنید
در این صورت مشکلی برای خرید گرافیک ندارید
در ضمن کیس خود را اعلام کنید که از نظر طول گرافیک مشکلی نداشته باشد
DOOM999 (02-10-18), Mohammad-RI (02-10-18)
کاربر شهرسختافزار
green hiwa
روی این کیس بدون مشکل نصب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hb1372 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (02-10-18), Mohammad-RI (02-10-18)
کاربر شهرسختافزار
برای ارتقا مشکلی نداری اگه مشکل مالی نداری نسل جدید asus رو هم ببین
به جز رم باید پاورتم ارتقا بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hb1372 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پست شماره 13 رو بخون بهشون توضیح دادمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abolfazl253 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
abolfazl253 (11-10-18)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks