سلام دوستان میخواستم ازتون واسه خرید سیستم گیم مشاوره بگیرم سقف بودجه هم 3500000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور hd lg دارم +موس+ صفحه کلید + اسپیکر دارم + odd liteon دارم + hard 256 دارم کیس میخوام فقط
حقیقتش میخواستم تابستون سیستم بگیرم ولی شنیدم قراره قطعات گرون بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدچه وضعه اخهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه دروغه صبر کنم تابستون بگیرم ؟
یه لپ تاپ گیمینگ asus هم اخیرا خریده بودمولی اصلا حال نمیده با لپ بازی کردن اصن نتونستم دادمش به داداشم ..یه جوریه برای بازی فقط pcبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا تاپیک نیگا کردم یه چیزایی هایی برای سیستم در نظر گرفتمcpu=i5-4460 650000t
mb=asrock z97 killer 450000tبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ram=2*4 gskill 310000t
psu
Green 650-UK 260000t
case 200000t
vga zotac 960 sli 1600000t
جمعا میشه 3470000t
قیمت های قطعات هم 10 تومن کمتره از قیمت بازار چون کارت تخفیف دارم
هارد رو فعلا از همین 256 که دارم استفاده میکنم بعدا جدید میخرم ضرری نداره که؟ مانیتور هم بعدا میخرم
بعد نظرتون راجب vga که sli درنظر گرفتم چیه؟ قدرتش از gigabyte g1 gaming
gtx 970 بیشتر میشه؟
با تشکر
Bookmarks