CPU corei3 7100
main MSI H270 PC MATE
ram kingston 8gb ddr4 bus 2400
hdd 1tb wd blue
power green
power green 430w
cpu cooler green notus 100 pwm
کاربر شهرسختافزار
سلام
یه کیس میخوام نهایت تا دو تومن
جهت انجام امور اداری
فقط یه نرم افزار هست که برا مدیریت دستگاه بافندگی هست یکم سنگین هست و گرنه بقیش همش عادی هست
بودجه هم نهایت تا دو تومن ولی هر چی کمتر بهتر یعنی اگه نیازی نیست کمتر پیشنهاد بدید
مثلا رم 8 گیگ باشه
سی پی یو فکر کنم i3 کفایت کنه فقط نمیدونم کدوم نسلش رو بردارم
مین نظری ندارم (فقط چند مورد بگید که هم مقایسه کنم و هم اگه یکی نبود جایگزین باشه)
گرافیک انبرد هم کفایت میکنه اگرم مین معرفی میکنید که گرافیک نداره یه گرافیک خیلی معمولی بگید
هارد هم که 1 ترا باشه
نمیدونم ssd بزار یا نه خودم فکر کنم هزینه بیخودی هست چون نیازی نیست بهش
پاور هم با توجه به قطعات بدید
یه رایتر و کیس هم میخواد که حالا خیلی مارکش مهم نیست هر چی معرفی کردید خوبه
با تشکر
|
|
DOOM999 (17-09-17), mrmmnb (17-09-17), SajjadKhati (16-09-17), sfmth (16-09-17)
کاربر شهرسختافزار
تقریبا همه اوکی هست فقط شاید بخوام یه ssd اضافه کنم و اینکه اگه میشه چند مین دیگه هم معرفی کنید
کلا برا این cpu دنبال کدوم چیپست باشم میخوام رنج های مختلف رو ببینم و امکاناتش و که اگه نیاز ندارم گرون نخرم
با تشکر
این برد را به خاطر طول عمر بالا و کیفیت قطعات مناسب و گارانتی گرین پیشنهاد دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrmmnb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی H110 هم بگیری ولی از لحاظ کیفیت این مادربرد مطمئن باش کاملا رضایت را جلب میکنه . از این برد در این مدت زیاد بستم .
DOOM999 (24-10-17)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم رو میخوام مجدد بخرم نیاز به ابدیت هست؟
یه سری قطعاتش مثل اینکه نایاب شده قیمتا هم که فضایی شده
جایی سراغ دارید بشه تلفنی ازش خرید کرد و برامون ارسال کنه؟ لیون خیلی گرون میده بجر اون (اگه هست و مطمئنه بی زحمت تو pv بفرستید)
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrmmnb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتره برید بازار تهیه کنید . بگردید قیمت خوب پیدا میکنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
شهرستانمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تهران بودم حتما میرفتم
تو اینجا که دیگه از جایی مثل لیون هم گرونتر هست!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks