Intel Core i5-6600
Gigabyte GA-B150M-D3H
ram GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red
vga gainward 750
ssd samsung 750 evo 120gb
hdd 2tb wd blue
case green oraman
power elite 550w cooler master
cpu cooler green notus 100
کاربر شهرسختافزار
|
|
Intel Core i5-6600
Gigabyte GA-B150M-D3H
ram GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 2133MHz CL15 Red
vga gainward 750
ssd samsung 750 evo 120gb
hdd 2tb wd blue
case green oraman
power elite 550w cooler master
cpu cooler green notus 100
Ali.hosseinzadeh13 (25-09-16), PankeSabz (22-09-16), TechRadar (22-09-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام یکی از دسوتان این سیستم رو پیشنهاد داده،میشه با سیستم پیشنهادی خودتون یه مقایسه بکنید و اگر میشه بین این دو جمع بندی بکنید،البته اگر نظرتون بر این هم هست که سیستم پیشنهادی خودتون بهتره حرفی نیست فقط از جهت بررسی کامل تر و نتیجه بهتر به زحمت میندازمتون
cpu: Intel® Core™ i5-6500مجموعا حدود 2560 میشه.
M/B : ASRock Z170A-X1
RAM : Geil Evo Potenza 8GB 4GBx2 3000Mhz CL16 DDR4
VGA : MSI GTX 750 Ti Gaming Twin Frozr IV OC 2GB GDDR5
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX
S.S.D: Samsung 850 EVO 120GB
O.D.D: Asus 24X DRW-24D3ST
PSU: GREEN GP550A-UK 80Plus Gold
Case: Green Z2 Honor
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام یکی از دسوتان این سیستم رو پیشنهاد داده،میشه با سیستم پیشنهادی خودتون یه مقایسه بکنید و اگر میشه بین این دو جمع بندی بکنید،البته اگر نظرتون بر این هم هست که سیستم پیشنهادی خودتون بهتره حرفی نیست فقط از جهت بررسی کامل تر و نتیجه بهتر به زحمت میندازمتون
cpu: Intel® Core™ i5-6500مجموعا حدود 2560 میشه.
M/B : ASRock Z170A-X1
RAM : Geil Evo Potenza 8GB 4GBx2 3000Mhz CL16 DDR4
VGA : MSI GTX 750 Ti Gaming Twin Frozr IV OC 2GB GDDR5
H.D.D: Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX
S.S.D: Samsung 850 EVO 120GB
O.D.D: Asus 24X DRW-24D3ST
PSU: GREEN GP550A-UK 80Plus Gold
Case: Green Z2 Honor
Ali.hosseinzadeh13 (25-09-16), filtrmiltr (24-09-16), M3RS4D 50062 (25-09-16)
کاربر شهرسختافزار
بله درسته ممنونم،کیس پیشنهادی ایشون با کیس پیشنهادی خودتون چطور کدومش به نظرتون انتخاب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینکه اس اس دی بخوایم بهش اضافه کنیم الان چطوره نظرتون؟ یا بزاریم اس اس دی بهش بعد اضافه بشه
ssd خیلی ضروری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس هم خیلی متفاوت نیستند . یعنی قطعات خاصی ندارید که نوع کیس مهم باشه .
فقط مادربرد این هست GIGABYTE GA-B150-HD3 و ddr4 ساپورت میکنه
Ali.hosseinzadeh13 (25-09-16), filtrmiltr (24-09-16), M3RS4D 50062 (25-09-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(خطاب به استارتر تایپیک ) بنده دانش فنی سخت افزار بسیار پایینی دارم ولی برای کار طراحی تا حالا دو تا کیس با مشورت دوستان جمع کردم که تایپیک هاش هنوز در فروم های متفاوت هست
علی رقم مشورت های مختلف باز هم گاهی از اونجایی که خودم شناخت نداشتم جهت محکم کاری وسایلی خریدم که امکانات بیشتر از نوع استفاده ام داشتند و طبعا هزینه های بیشتری هم پرداخت کردم
یکی از این هزینه ها خرید مادر برد بود الان به این نتیجه رسیدم که توصیه دوستان درست بود و مادر برد ارزون تر هم کارم رو راه می انداخت
توصیه دوستمون رو راجع به همه وسایل (مادربرد و...) توصیه دقیق به جایی است
پردازنده خیلی مهمه پولت رو برای پردازنده بهتر صرف کن و بعد رم
رم 16 بگیر (به قول دوستمون رم باس بالا نگیر )اگه احیانا بیشتر لازم داشتی بعدا امکان اضافه کردن هست
.......
یه توصیه دیگه هم دوستان داشتن که برای کارهای دوبعدی مثل طراحی در فتوشاپ گرافیک مجتمع سی پی یو کافیه و به کارت گرافیک نیاز نیست
این مطلب رو هم یادم هست که در مقالات ترجمه شده خوندم و هم عملا رو سیستمم امتحان کردم
برای کار فتوشاپ و دو بعدی کارت گرافیک جدا نیاز نیست
ولی برای مصارف دیگه من نمی دونم
در مورد کیس من گرین ویپر x3 گرفتم کیس خیلی خوبیه و خیلی ازش راضی ام
فن های متعددی داره+فیلتر های هوا +دسترسی ها و فیش های بالای کیس خیلی جالب هستند
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
آخرین ویرایش توسط filtrmiltr در تاریخ 24-09-16 انجام شده است
Ali.hosseinzadeh13 (25-09-16), lorestan2012 (21-11-16), M3RS4D 50062 (25-09-16)
کاربر شهرسختافزار
اگه استارتر ناراحت نشن من وسط تایپیکشون یه سوالی بپرسم که هم به درد من بخوره و هم احتمالا بدرد ایشون
من به علت سر و کار داشتن با فایل های حجیم مشکل خواندن و رایت دی وی دی ها از روی دی وی دی رایتر دارم و همیشه مجبورم چند دقیقه ای منتظر بمونم فایلها ی بزرگ روی سیستم کپی بشن بعد بازشون کنم
و یا رایتشون خیلی طولانی می شه
می خواستم از اساتید بپرسم دی وی دی رایتر که سرعت خوندن و رایت بالایی داشته باشه و بتونه از پس خوندن انواع دی وی دی ها بر بیاد چی می تونه باشه
(دی وی دی راتر الان من ایسوسه مدلش یادم نیست ولی فک کنم حدود 70, 80 خریده بودمش)
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk
Ali.hosseinzadeh13 (25-09-16)
Pioneer 24X DVR-S21FXVبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ali.hosseinzadeh13 (25-09-16), filtrmiltr (25-09-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط filtrmiltr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ممنونم از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (25-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks