X79 گزینه خوبیه البته باید تحقیقات زیادی کرد
آقایون سلام من یه پول گنده بهم ارث رسیده و میخوام با هاش شاخ ترین سیستمی که میشه رو بخرم و می خواستم از افرادی که تو این حوزه اطلاعات زیادی دارن کمک بخوام.
چند نکته:
1:مادر بورد سوکت 2011 باشه .
2:cpu 3970x باشه بهتره چون از نظر من قوی تره ولی اگه بهتر سراغ دارین یه cpu و ram مناسب هم باشه.
3:vga رو میخوام 2x ببندم.
4:ram quad channel 2400mhz به بالا حد اقل 32 gb.
5:میخوام hard ssd از بهترین مارک و حداقل 250 لذ fhai.
6:case ,cpu fan ,ram cooling ,vga cooling &power,cooler بهترین و قوی ترینای بازار باشه.
7:mouse key board pad key pad headset=razer بهتره.
8:monitor 3D با max resolousion و حد اکثر 30 اینچ.
لطفا بهترین hard ware رو معرفی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
X79 گزینه خوبیه البته باید تحقیقات زیادی کرد
Main : Asus p9ze Dual Cpu . 2200
Cpu 1 : i7 3970x . 5000
Cpu2 : Intel Xeon E5 2687w . 8000
Vga : Amd 7990 Asus Ares II . 7000
Ram : Corsair Quad Channel 2700 96Gb . 1800
SSD : Transcend 256Gb x2 . 1300
HDD : Seagate Barracuda 7200 64M Buffer 4T . 800
Power Suply : Green 1800 . 1700
BlueRay Writer : Sony . 600
Led : Sony Ps3+1(3d Glass) 24 . 1400
Cooler : Corsair S60 . 500
Case : سلیقه ایه
دوستان؛ سر کاریه!
جدی نگیرید! از این چیزا تو فروم ها زیاده و شخصاً خیییییلی شاهدش بودم...!
همین الان از این سیستم های 20 میلیونی هم تو فروم لیون هست، هم فروم سخت افزار و هم این فروم و هم فروم پی سی ورلد!
باور نمی کنید، با مدرک از همشون واستون لینک بذارم که رفتن به امان خدا...!
اینها تاپیک میزنن! بعد به ریش منو و شما می خندن!!! واقعاً چقدر ساده لوح هستید؟! گول این تاپیک ها رو نخورید! خود من امروز می تونم تو تمام فروم ها با موضوعات مختلف و متنوع تاپیک های درخواست سیستم 20 میلیونی بزنم! راحت و مثل آب خوردن میشه
30-40 نفر رو بذارم سر کار...! :D بعد به ریششون می خندم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واقعاً مردم آزاری لذت بخشیه و آدم دوست داره سر کار بذاره کاربران رو! بعد از اون جالب تر قسم خدا و قرآن و آیه هم بخورم تا باور کنید و بگید به به و چه چه یارو داره راست میگه! احســــــــــــنت!!!
طرف میاد کلی قسم و اینها! آخر سر یه هفته ای میاد و میره دیگه پشت سرش رو هم نگاه نمی کنه! طرف مولتی میلیاردر هم باشه، هیچوقت 30 میلیون پول سیستم نمی ده!!! این پولدارا اینقدر خسیستن که جون به عزرائیل نمیدن! بعد پول سیستم بدن؟! :D اونم 30 میلیون؟!!! شوخیه جالبیه...!
خیالتون راحت.....! این رو یقیناً میگم! به عنوان کسی که 7-8 سال در کف فروم ها هزاران بار از این تاپیک های سر کاری و مزخرف دیدم! کاربران هم در چندین صفحه می افتن به جون هم و مثل خروس جنگی و مرغ پرکنده بی قراری می کنن!!
طرف یک ماه در این مورد وقت خودش رو گرفته و تاپیک زده! من از خارج میارم. من فلان می کنم و بهمان می کنم! این افراد جهت ارضا شدن آرزوی لطیفشون، سر ملت رو در فروم ها کلاه میذارن!
وگرنه بهترین قطعات دنیا رو کشف کردن و خریدن، کار بسیار ساده ای هست و نیاز به مشاوره نداره!!
با 20 میلیون میشه بهترین سیستم دسکتاپی دنیا رو خریداری کرد!!
همین بازار رضا خودمون در تهران - ولیعصر به یک کدوم از این فروشنده ها معتبر جهت خرید سیستم مراجعه کنید، خودشون بهترین ها رو واسه شما می بندن. (برای جلوگیری از کلاه گذاشتن سرتون هم می تونید از چندین مغازه دار بپرسید و مشاوره بگیرید!)
به مدیریت توصیه می کنم این نوع تاپیک ها رو حذف کنن تا شاهد سو استفاده از کاربران فروم و تضعیف اعتبار در فروم نباشیم...!
*MoJtAbA* (13-09-13), 7970 (14-09-13), 7i7az (25-05-14), mohammad reza11 (05-08-15), pedram_khan (25-01-14), Rezasam1 (13-09-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks