سلام به همه اساتید
من می خواستم یه سیستم جدید بخرم.گفتم با شما هم مشورت کنم.
کل کار من برنامه نویسی هستش.اصلا بازی نمی کنم(در حد گرافیک Onboard).البته پخش فیلم رو با کیفیت خوب می خوام.
کل بوجه برای کیس هم حدود 400 هست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه اساتید
من می خواستم یه سیستم جدید بخرم.گفتم با شما هم مشورت کنم.
کل کار من برنامه نویسی هستش.اصلا بازی نمی کنم(در حد گرافیک Onboard).البته پخش فیلم رو با کیفیت خوب می خوام.
کل بوجه برای کیس هم حدود 400 هست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط houman_you برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه وضعیت مادربرد در بازار یک مقدار خرابه و مادربرد کم شده
Asrock 880GXH/USB3 ~125
athlon ii x4 635 ~105
2*2 elixir 1333 ~50
seagate 7200.12 500gb ~45
DVD R/W ~25
case green wee ~27
power green 430A-EU ~48
این مین خوبه ولی بنظرم به این قیمت نمیارزه . اگر بتونید در بازار 785 از برند الایت یا بایوستار پیدا کنید حدود 70-80 تومنه که از نظر پرفورمنس زیاد تفاوتی با این مین نداره
البته این مین ازراک به دلیل استفاده از خازنهای پلیمر ژاپنی و هیت سینک ماوسفت عمر طولانی تری خواهد داشت
houman_you (26-03-11)
کاربر شهرسختافزار
M.B:BIOSTAR TA880G HD پیدا کردم 120.خوبه؟
CPU:Athlon II X4 640 پیدا کردم 118.خوبه؟
اگر بخواهید این حدود پول بدین بنظرم همون ازراک بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط houman_you برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورم از خرید مین دیگه مین ارزون قیمت بود
به نظر میاد تنها حسن مادربرد بایوستار مورد نظر شما نسبت به ازراک معرفی شده پشتیبانی از sata3 هستش که در مقابل مین ازراک از usb3 پشتیبانی میکنه ، برد بزرگتر و سیستم کولینگ بهتری داره
پیشنهادم بین انتخاب این دو مادربرد قطعا ازراکه ( اگر تهران تشریف دارید و نتونستید پیدا کنید بفرمائید تا آدرس فروشنده بهتون بدم )
پردازنده 640 نسبت به 635 فقط اندکی کلاک بالاتر داره که خودتون هم در بایوس میتونید کلاکها را برابر کنید ( اندکی آورکلاک که البته فشاری به سیستمتون نمیاره )
houman_you (26-03-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
با این قیمت ها من فکر کنم برد ازراک خیلی بهتره حداقل این که درگاه های بیشتری داره برق 8 پین usb3 هم که ساپورت میکنه هت سینک رو ماسفت ها هم که به هر حال یک حسنه و به 5000 تومان بیشتر می ارزه فکر کنم اگر تهران باشید و اگر خودتون نتونید مادر برد ازراک رو پیدا کنید اقا نیما بتونه خودش کمک تون کنه .
houman_you (26-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks