درباره ی انتخاب مناسب ترین نرم افزار که هزینه ی اضافی هم نکرده باشین با توجه به اینکه چندین پروسه از نرم افزار را میخواین اجرا کنین ، بهترین راهکار اینه که با کسی که همین شرایط شما را داره و از چندین پروسه از این نرم افزار اجرا کرده ، و از سخت افزار هم اطلاعی داره ، بپرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eeeeeeehsan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیازمندی های سیستم (cpu) برای meta trader 5 ، یک پردازنده ی celeron (پردازنده ی دو هسته ای) با فرکانس 1.7 ghz یا بالاتر هست .
البته سیستم پیشنهادی شاید نباشه اما با پردازنده ی i7 6700 در جایی دیدم که مشکلی با این نرم افزار ندارن (البته ممکنه همین پردازنده هم برای این نرم افزار زیاد باشه . چون نیاز به بررسی داره که در همه ی رویدادهای نرم افزار ، چند درصد از 6700 درگیر بود) .
ولی اینکه میگید چند پروسه از نرم افزار را میخواید همزمان استفاده کنید ، خوب اولا به همون نسبت ، رم تون را باید افزایش بدید .
اما ممکنه نیاز نباشه که تعداد هسته های cpu را افزایش بدید و از طرفی هم ممکنه لازم باشه .
این لازم بودن یا نبودنِ افزایش تعداد هسته های پردازنده ، کاملا بستگی داره که آیا از این نرم افزاری که استفاده میکنید (یا حتی از بخشی یا ابزارِ خاصی یا رویدادِ خاصی از این نرم افزاری که استفاده میکنید) ، این نرم افزار ، محاسبات سنگین داره (و چند هسته از cpu) و مهمتر اینکه تا چقدر این محاسبات و درگیر کردنِ پردازنده ، طول میکشه؟
جواب این سئوال ، همون افزایش دادن یا افزایش ندادنِ تعداد هسته هاتون را در چند اجرای پروسه از نرم افزار ، مشخص میکنه .
فرضا ، اگه این نرم افزار ، نرم افزاری شبیه به مرورگر هست و هر چند تا سربرگی که باز کنید (در واقع با باز کردن هر سربرگ ، یک پروسه و یک نسخه ی جدیدی از اون نرم افزار را باز میکنید) و سایتی را باز کنید ، عملکردِ cpu ، صرفا همون 3 ثانیه ای که داره سایت را باز میکنه ، در حد استفاده از یکی دو هسته میره . بنابراین نیازی نیست که برای استفاده از نرم افزارهایی مثل مرورگر که پردازش شون در حد چند ثانیه هست ، به تعداد سربرگ هایی که باز میشه ، تعداد هسته ها را افزایش داد .
اما گاها محاسبات ، در بعضی از نرم افزارها ، طولانی مدت میشه . فرضا یک افکت نیمه سنگینی را اگه در فتوشاپ ، مثل افکت anti blur پیاده سازی کنید . در این صورت حتی بیش از 6 هسته را درگیر میکنه (شاید هم خیلی بیشتر) . این یعنی اگه شما 2 تا نرم افزارِ فتوشاپ باز کنید و 2 تا از این افکت را (برای دو عکس متفاوت) اِعمال کنید ، کل پردازنده ی 12 هسته ای را تا حداقل مدت چندین ثانیه (شاید هم تا 1 دقیقه) ، درگیرِ محاسبات خودش کنه .
اما اگه من همین 2 تا فتوشاپ را باز کنم ، و بخوام توشون یک شکل و یک سری خط و خطوطی را رسم کنم . تا زمانی که من دارم خط ای را رسم میکنم ، اون هم در حد هسته های بسیار محدودی از cpu را درگیر میکنه . اما همین که رسم کردنم تمام شد ، درگیری و محاسباتش در cpu تمام میشه . یعنی اگه 100 تا فتوشاپ را هم باز کنم و فقط رسم توشون انجام بدم ، همون پردازنده ی 2 هسته ای هم براش در این حد کافی هست چون تا زمانی که دارم رسم میکنم ، تعداد محدودی از پردازنده را درگیر میکنه . همزمان هم نمیتونم در فتوشاپ های دیگه ، رسم های دیگه را انجام بدم (یعنی فتوشاپ ، همون فتوشاپ هست اما استفاده ی من از فتوشاپ ، در شرایط و ابزار قبلی که بکار بردن افکت anti blur بود، کاملا فرق داره با شرایط الان که رسم در فتوشاپ هست و استفاده از تعداد هسته های cpu ام را هم متفاوت میکنه) .
نمیدونم منظورم را متوجه شدین یا نه ولی اینکه cpu ی چند هسته ای زمانی که از چندین نرم افزارِ مختلف (یا چندین پروسه از یک نرم افزار یا حتی ترکیبی از هر دو) استفاده کنید ، کلا بسته به این داره که یک پروسه از نرم افزارتون ، در شرایط و رویدادها و استفاده از ابزارهای مختلف در اون نرم افزار (یا فقط در ابزارها و رویدادهای مورد نظرتون در اون نرم افزار که استفاده میکنید (چون ممکنه از خیلی از ابزارهای یه نرم افزار ، شخصِ خاصی استفاده نکنه)) ، چند هسته از cpu را در اون شرایط و به چه مدت زمانی (که بسته به سنگینی پروژه ، گاها متفاوت هم خواهد بود) استفاده میکنه و به پیروی از این روند ، میتونه تصمیم بگیره که در شرایط مختلف (یا در اوجش) ، به پردازنده ی چند هسته ای حداکثر احتیاج داره .

Bookmarks