life24 (04-12-12)
کاربر شهرسختافزار
life24 (04-12-12)
|
|
سلام بر دوست قدیمیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کم پیدائید قربان
عزیز برای کارهای گرافیکی ssd به هیچ دردی نمیخوره
اگر مونیتور ips ندارید اونو تهیه کنید که هم به درد دنیاتون بخوره هم آخرت
پردازنده که 3770k رو شاخشه ( با این قیمت مادربردهای 2011 فعلا توصیه نمیکنم )
مادربرد هم چون گرافیک جدا میخواهید بردارید p76 بگیرید که ارزون باشه
2 تا رم 4 هم حدود 120 در میاد
این سه قلم حدود 1400 از بودجتون رو میگیره
تکلیف مانیتور را روشن کنید تا در مورد مابقی قطعات صحبت کنیم
کاربر شهرسختافزار
ممنون مانیتور لازم نیست فقط کیس و قطعات داخل
حدود قیمت و مارک و مدل رو هم می فرمایید
پس احتمالا کمتر از 3 هم بشه
قیمتش چرا از 2600k ارزونتره؟ تو سایت خود اینتل البته
life24 (04-12-12)
اینجا که 3770 حدود 200 تومن گرونتره ( معمولا قیمتهای پردازنده های استپ تیک با تاک فرق میکنه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط top1tip برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودتون که برای سایر قطعات استاد هستید
گرافیک را nvidia بردارید 460 دست دوم و 550ti آکبند حدود 300 تومن قیمت دارند
560 حدود 500 تومن و 560ti حدود 600
هارد 500 حدود 170
هارد 1 ترا حدود 210
dvd حدود 52
کیس هم تونب 3 مدل داره 70-80 که با این وضعیت بازار بنظرم خیلی خوبه ( کیسهای خفنی هستند پاور پائین میخوره و جا برای افزایش 12 روی سقف و درب داره )
پاور هم بسته به گرافیک روی پایه 170 تا 250
ssd 60 هم حدود 320
این حدود قیمت قطعاته، سبک سنگین بکن سئوالی بود یا قیمتی خواستید بفرمائید
سلام بر استاد نیمای عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کنجکاو شدم این کیس ها رو ببینم . لینکی هست که بشه مشخصاتش رو دید ؟
life24 (04-12-12)
سلام بر ستاره سهیلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://shobtech.com/testnew/products...r=Case&co=TONB
البته فوق العاده عکساشو اینجا بد انداخته
ابعاد رو بخونید متوجه میشید کیسها بزرگه
|
|
کاربر شهرسختافزار
چند مادربورد از اسوس یا ازراک معرفی کنید ببینم کدوم مناسب تره
پاور ، رم هم بگید الان تو بازار چی خوبه خیلی وقته آمار قطعه ها رو ندارم
متشکر
life24 (04-12-12)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید هارد اس اس دی به درد ه کارهای گرافیکی نمیخوره
به نظر من از اون حرفاست
من خودم دارم استفاده میکنم و به قوله گقتنی دارم فرقشو با هارد معمولی میبینم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abbas88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راسیتش من سوالم همین بود . که برای چه کارهایی هارد های SSD پیشنهاد نمیشه و تفاوتی نداره و برای چه کارهایی باید انتاخاب بشه
منتها در پروفایل آقا نیما پرسیدم گفتم شاید موضوع اصلی تاپیک منحرف بشه و صاحب تاپیک ناراحت بشه.
کاربر شهرسختافزار
دوستان گرامی هارد ssd جزو گزینه های آخر تاثیر گذار هست نه اینکه اصلا تاثیر نداشته باشه
شما فرض کن یک نفر رم 2 گیگ داره و بقیه قطعه ها در حد خوب برای کار گرافیکی اولویت اول میشه ارتقای رم
یا مثلا گرافیک آنبرد داشته باشه باز باید به خرید کارت گرافیک جدا برای سیستم باشه نه خرید ssd
ssd زمانی تاثیر داره که شما بقیه قطعات سیستمتون با هم جور باشن بعد با اضافه کردن ssd نهایت استفاده رو از کل سیستم میبرید
مورد دیگه استفاده خوب از ssd به نظر من در لبتاپ هات چون هم مصرف باطری رو کم میکنه هم مقدار کمی هم از وزن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks