از این مدل هایی که گفتم ، قطعات بالاتری بگیرید ، تاثیر خاصی در افزایش سرعت نرم افزارهای عمومی نداره . مگر اینکه بجای اون پردازنده ی Pentium Gold G5400 ، پردازنده ی i3 9100f با قیمت 1.85 تومن را بگیرید که اولا شاید در نرم افزارهای اندکی سنگین تر ، اون هم اندکی تاثیر داشته باشه اما جمعا ،تاثیر چندانی در نرم افزارهای عمومی (چه حال چه آینده) نخوهد داشت و دوما با خرید همچین پردازنده ای ، باید گرافیک مجزا هم تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein.94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تا 40 میلیون تومن هم خرج کنید ، نسبت به این سیستمی که گفتم ، در نرم افزارهای عمومی ، تفاوت سرعت شون به 15 درصد هم شاید نرسه . یعنی مثلا سرعت اجرای عملیاتی در نرم افزارهای عمومی ، با این سیستم ، 15 ثانیه بشه ، سرعت اجرای سیستم 40 میلیونی در همین عملیات ، تقریبا 17 ثانیه خواهد شد .
نرم افزارهای عمومی هم که پردازش های سنگینی ندارند و اغلب عملیات شون در حد زیر 5 ثانیه هست .
ضمنا ، نرم افزارهای عمومی ، معمولا از یک تا 2 هسته از پردازنده ، بیشتر استفاده نمیکنند .
نرم افزارهای عمومی که میگم ، منظورم نرم افزارهایی مثل Microsoft Office 2019 و از این جور نرم افزارهاست . اگه نرم افزارهایی بجز اینها را در نظر دارید ، باید لیست نرم افزارهاتون را بگید .
بنابراین پردازنده ی 2 هسته ای معمولی هم برای اینها کافی هه چه برسه به اینکه پردازنده ی G5400 ، پردازنده ی با 4 هسته ی منطقی هه .
رم 4 گیگ هم براشون کافی هه چه برسه به 8 گیگ .
این طور هم نیست که نرم افزارها مخصوصا نرم افزارهایی مثل اینها که منابع سخت افزاری کمی لازم دارن ، در این نسخه که از 2 هسته از پردازنده استفاده میکنند ، در نسخه های بعد برن 6 هسته استفاده کنن . معمولا همون مقدار منابع قبلی را استفاده میکنن . اگه هم افزایش بدن ، مثلا استفاده از 2 هسته در نسخه ی فعلی نرم افزار را برای نسخه های آینده ، به استفاده از را به 3 یا نهایت 4 هسته افزایش میدن .
-----------------------------------------
به هر حال ، اگه میخواین بیشتر از این براش خرج کنین برای این جور نرم افزارهای عمومی :
همونطور که گفتم ، بجای اون پردازنده ی Pentium Gold G5400 ، پردازنده ی i3 9100f با قیمت 1.85 تومن را بگیرید.
رم را هم 2 تا ماژول بردارید .
اگه اس اس دی مدل Gigabyte AORUS RGB 256GB M.2 NVMe را تونستین از جایی پیدا کنین ، این مدل را بگیرین .
یه گرافیک GT 710 با حجم 1 یا 2 گیگابایت با قیمت 500 تا 1 تومن بگیرید .
اما اگه خیلی اصرار دارین و خیلی بیشتر از این بخواین خرج کنین ، سیستم زیر را بردارین :
مادربرد :
ASUS PRIME X470-PRO
4.2
پردازنده :
AMD Ryzen 3 3200G
2.85
رم :
Crucial Ballistix Sport LT Gray 8GB 3200MHz CL16 DDR4
980
یا
Gskill Ripjaws V 16GB 8GB 3200Mhz CL16 DDR4
1.2
اس اس دی :
Samsung 970 EVO Plus NVMe M2 SSD - 250GB
1.48
هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Buffer
830
پاور :
GREEN GP500A-UK Plus Gaming
1.04
کیس :
Green ORAMAN Plus
362
برای این سیستم هم عرض کنم که :
اولا بجای پاور معرفی شده ، میتونین پاوری که در پست قبلی معرفی کردم را هم جایگزین کنید (اگه میخواین هزینه تون کمتر شه)
و مهمتر اینکه همونطور که گفتم ، افزایش کارایی و سرعت این سیستم ، نسبت به سیستم قبلی (مخصوصا وقتی که برای سیستم قبلی ، پردازنده ی i3 9100f را تهیه کنید) ، به 15 درصد هم نمیرسه (زیر 10 درصد هست) . حالا خودتون هر جور مایلید .
سوم اینکه برای این سیستم ، با این پردازنده هم نیاز به تهیه ی گرافیک مجزا نیست .

Bookmarks