پاسخ: مشاوره خرید سیستم کامل با 3.5
نقل قول:
با این توضیحات من یه روز قبل میرم قیمت ها رو در میارم میام اینجا میگم بهتون بعد میرم میخرم از یه بازاری جایی سیستم نهایی هم شد این با افزایش بودجه
cpu Intel Core i5-6400 640.000
Gigabyte GA-Z170-D3H 532000
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red: 290,000
Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition 4GB 1377.000
ssd 32gb samsung 850evo 270.000
hdd 1tb wd blue 170.000
case green v3 viper 220.000
psu : green gp650a-uk gold :280,000
sumsunge 24d395hp plus 650
cpu cooler Enermax ETS-T40-T 140.000
keyboard , mouse :100
dvd writer 60
4730 total
خیلی سنگین بود برام ولی دیگه نمیشه کاریش کرد در هر صورت از راهنماییتون ممنونم
قیمت ها روزانه است . البته تو این بازار دیده شده در یک روز سه بار قیمت ها تغییر کرده .
سلام
برای کاهش هزینه پیشنهاد می کنم مادربرد اچ170 ایسوس انتخاب کنید. چون پردازنده تون ضریب بسته هست و فرکانس رم انتخابیتون هم فرکانس بیس DDR4 هست.
اس اس دی هم 120 گیگ هست. 32 گیگ اشتباه نوشتین.
همچنین مانیتورهای گیمینگ بن کیو خوشقیمت تر هستن. در صورت تمایل به کاهش قیمت کل، مانیتور رو می تونید بن کیو هم انتخاب کنید.
خنک کننده هم مدل BK کولر T40 رو توصیه می کنم. شما مدل TB نوشتین. تفاوتش در داشتن LED فن هست. البته ناگفته نماند که فن ارزون تری هم می تونید انتخاب کنید. مثل اورکول ترنسفومر 3 به قیمت 90 تومن.
نقل قول:
سلام
برای کاهش هزینه پیشنهاد می کنم مادربرد اچ170 ایسوس انتخاب کنید. چون پردازنده تون ضریب بسته هست و فرکانس رم انتخابیتون هم فرکانس بیس DDR4 هست.
اس اس دی هم 120 گیگ هست. 32 گیگ اشتباه نوشتین.
همچنین مانیتورهای گیمینگ بن کیو خوشقیمت تر هستن. در صورت تمایل به کاهش قیمت کل، مانیتور رو می تونید بن کیو هم انتخاب کنید.
خنک کننده هم مدل BK کولر T40 رو توصیه می کنم. شما مدل TB نوشتین. تفاوتش در داشتن LED فن هست. البته ناگفته نماند که فن ارزون تری هم می تونید انتخاب کنید. مثل اورکول ترنسفومر 3 به قیمت 90 تومن.
خیلی ممنون از راهنماییتون
من باید بگم که همونطور که گفتم سر در نمیارم شما اینایی که گفتین رو اگه amd>intel موافقت میکنن من برم بخرم ولی اگه ایشون یه چیزی میگن شما هم یه چیزه دیگه خب اینجا به تناقض میرسیم یعنی این که احتمال داره شما درست بگید یا ایشون پس بازده پولی که میدم رو ممکنه در مقابلش قطعاتی که باید رو نگیرم
مانیتور رو خودشون هم بن کیو معرفی کردن ولی سامسونگ خیلی بزرگ و خشگل بود ولی اگه بخواد قیمت کل رو بیاره پایین فک کنم بهتره که همون بن کیو بردارم مدل خاصی مد نظرتون هست ؟ amd >intel اینو پیشنهاد دادن نظر شما چیه ؟BenQ Full HD RL2240HE Gaming با قیمت 612 فرقش 40 تومنه اگه ارزشش رو نداره همون سامسونگ رو بگیرم
و اما بریم سره مادربورد میشه مدل دقیق مادربوردی که گفتید رو بنویسید ؟؟؟ و اینکه از اونجایی که میخوام اگه بعدا خواستم ارتقا بدم مشکلی نداشته باشه این مادربورد جوابگو هست ؟؟؟ چه فرقی با z170 داره ؟؟از اونجایی که z170 جدید هست میگم وگرنه بازم استاد شمایید
در مورد فن هم اگه میشه مدل رو به انگیلیسی بنویسید و اینکه اگه فن ارزونتری که گفتید رو بگیرم مشکلی در خنک کنندگی پیش نمیاد ؟؟ نمیخوام این اخره کاری سر 100 تومن این ور اونور مشکل ایجاد بشه داغ بکنه یا ....
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون
من باید بگم که همونطور که گفتم سر در نمیارم شما اینایی که گفتین رو اگه amd>intel موافقت میکنن من برم بخرم ولی اگه ایشون یه چیزی میگن شما هم یه چیزه دیگه خب اینجا به تناقض میرسیم یعنی این که احتمال داره شما درست بگید یا ایشون پس بازده پولی که میدم رو ممکنه در مقابلش قطعاتی که باید رو نگیرم
مانیتور رو خودشون هم بن کیو معرفی کردن ولی سامسونگ خیلی بزرگ و خشگل بود ولی اگه بخواد قیمت کل رو بیاره پایین فک کنم بهتره که همون بن کیو بردارم مدل خاصی مد نظرتون هست ؟ amd >intel اینو پیشنهاد دادن نظر شما چیه ؟
BenQ Full HD RL2240HE Gaming با قیمت 612 فرقش 40 تومنه اگه ارزشش رو نداره همون سامسونگ رو بگیرم
و اما بریم سره مادربورد میشه مدل دقیق مادربوردی که گفتید رو بنویسید ؟؟؟ و اینکه از اونجایی که میخوام اگه بعدا خواستم ارتقا بدم مشکلی نداشته باشه این مادربورد جوابگو هست ؟؟؟ چه فرقی با z170 داره ؟؟از اونجایی که z170 جدید هست میگم وگرنه بازم استاد شمایید
در مورد فن هم اگه میشه مدل رو به انگیلیسی بنویسید و اینکه اگه فن ارزونتری که گفتید رو بگیرم مشکلی در خنک کنندگی پیش نمیاد ؟؟ نمیخوام این اخره کاری سر 100 تومن این ور اونور مشکل ایجاد بشه داغ بکنه یا ....
روی پیشنهاد هام همیشه فکر میکنم بعد پیشنهاد میدم . مادربرد رو پیشنهاد نمیکنم تغییر بدید .ولی کیس رو بالا عرض کردم میتونید xeagle بگیرید که 100 تومن ارزونتر هست .
مونیتور هم 50 تومن اختلاف خیلی زیاد نیست .همون سامسونگ رو بگیرید .
نقل قول:
روی پیشنهاد هام همیشه فکر میکنم بعد پیشنهاد میدم . مادربرد رو پیشنهاد نمیکنم تغییر بدید .ولی کیس رو بالا عرض کردم میتونید xeagle بگیرید که 100 تومن ارزونتر هست .
مونیتور هم 50 تومن اختلاف خیلی زیاد نیست .همون سامسونگ رو بگیرید .
من کیس رو پایین نمیارم چون میترسم از نظر خنک کنندگی کم بیاره مانیتور هم سامسونگه بزرگه فقط میمونه مادربورد و فن که فن رو نمیدونم چقدر اختلاف قیمت داره که ببینم ارزش داره یا نه مادر بورد رو هم سر در نمیارم خودتون با اقا حسام صحبت کنید به یه نتیجه برسید لطفا
تو پرانتز از اونجایی که میخوام موس و کیبورد خوب بگیرم میشه تا 100 تومن پیشنهاد کنید بیشتر با کلاس و نرم باشه تا گیم بک لایت هم مهم نیست برای وایرلس هم اگه هر دقیقه نمیخواد بزنی باتریش رو شارژ چون نداشتم نمیدونم پیشنهاد بدید وگرنه با سیم راحت تره
نقل قول:
من کیس رو پایین نمیارم چون میترسم از نظر خنک کنندگی کم بیاره مانیتور هم سامسونگه بزرگه فقط میمونه مادربورد و فن که فن رو نمیدونم چقدر اختلاف قیمت داره که ببینم ارزش داره یا نه مادر بورد رو هم سر در نمیارم خودتون با اقا حسام صحبت کنید به یه نتیجه برسید لطفا
تو پرانتز از اونجایی که میخوام موس و کیبورد خوب بگیرم میشه تا 100 تومن پیشنهاد کنید بیشتر با کلاس و نرم باشه تا گیم بک لایت هم مهم نیست برام وایرلس هم اگه هر دقیقه نمیخواد بزنی باتریش رو شارژ چون نداشتم نمیدونم پیشنهاد بدید وگرنه با سیم راحت تره
مادربرد پیشنهادی ایشون 490 تومن هست . حدود 30 تومن اختلاف
شما سیستم میخواهید بگیرید من با ایشون صحبت کنم . شوخی میکنید :1. (27):
من پیشنهادات و مشاوره رو دادم . تصمیم با شماست .
نقل قول:
شما سیستم میخواهید بگیرید من با ایشون صحبت کنم . شوخی میکنید :1. (27):
من پیشنهادات و مشاوره رو دادم . تصمیم با شماست .
خب ایشون بگه من به این دلیل گفتم این مادربرود شما باید دفاع کنید که به این دلیل این یکی رو من پیشنهاد دادم یا قبول میکنه یا نه که اون موقع معلوم میشه کی بهتر پیشنهاد داده :give_rose:
نقل قول:
خب ایشون بگه من به این دلیل گفتم این مادربرود شما باید دفاع کنید که به این دلیل این یکی رو من پیشنهاد دادم یا قبول میکنه یا نه که اون موقع معلوم میشه کی بهتر پیشنهاد داده :give_rose:
این دو مادربرد اخالاف 30 تومنی دارند . به خاطر 30 تومن میخواهید مادربرد ارزون تر بخرید خوب تهیه کنید .
پس نمیخواد همون سیستم نهایی که چیشنهاد دادید رو میخرم که قیمت کلش میشه 4730 حالا به خاطر نهایت 200 هزار تومن نمیام خریدم رو خراب کنم
این هفته میخرم و عکس هاش رو هم میزارم لطفا تو سره هم کردنش هم کمکم کنید خیلی ممنون از تمام زحماتتون
با تشکر