خیر . فرق زیادی ندارند . مخصوصا تو این ماجولهای ارزان قیمت تر . تایمینگ و باس هر دو رم یکی هست . فرق خاصی ندارند .نقل قول:
Printable View
خیر . فرق زیادی ندارند . مخصوصا تو این ماجولهای ارزان قیمت تر . تایمینگ و باس هر دو رم یکی هست . فرق خاصی ندارند .نقل قول:
من میخواستم بدونم هارد ssd جز ویندوز و نرم افزار ها مگه قراره چیزه دیگه ای هم توش ریخته بشه ؟؟؟
خب اگه اینطوری به جای ۱۲۰ گیگ میشه مثلا ۲۰ گیگ یا ۵۰ گیگ یه چیزی تو این مایه ها برداشت که کمتر بشه قیمتش ؟؟؟
مشکلی نداره از نظر خنک کنندگی یا بالاخره شما تجربتون بیشتره به جای case v3 viper چیزه ارزون تری بردارم ؟؟ اخه ۲۲۰ تومن میشه و زیاده اگه بشه ۱۰۰ تومن کاهش بیدا کنه بهتره
با تشکر
همون 120 گیگ با حجم برنامه فعلی کم میاد . 64 گیگ خیلی ارزانتر نیست و به نظر من ارزش خرید ندارد .نقل قول:
کارت گرافیک شما طول بلندی دارد . ممکنه تو کیس ارزانتر جا بشه ولی از نظر حرارتی به مشکل میخورید باز میل خودتون هست .
ارزانتر میتونید xeagle بگیرید .
تنها چیزی که مونده اینه که بین این دو گراقیک کدوم رو بگیرم لطفا دلیلش رو هم بگید
Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition 4GB 1377.000
Or
Zotac GTX 970 AMP Extreme Core Edition 4GB : 1450/000
از اونجایی که خیلیا رو شنیدم میان مشاوره میگیرن و سیستم نمیرن یا اطلاع نمیدن باید بگم که پنجشنبه هفته ای که میاد سیستم رو از بازار تهران خریداری میکنم اگه نکته ای مکان خاصی یا چیزی مد نظرتون هست اضافه کنید
خیلی ممنون از مشاوره همه دوستان مخصوصا amd>intel
- - - Updated - - -
همین کارت کافی هست . در مورد تهیه هم باید از مغازه های مختلف قیمت بگیرید و سعی کنید همه قطعات رو از یک فروشگاه نگیرید .
چرا از یکجا نگیرم ؟؟؟
من میخواستم همه رو از یه جا بگیرم که خودش هم برام اسمبل کنه و دیگه کفه قیمت رو بده
پس قیمت ها رو اول در بیارید . بعد تهیه کنید . تجربه نشون داده روی تعداد قطعات بالاتر سود سوبله نگیرن . کف قیمت نمیدن مگر اینکه قیمت ها رو داشته باشید .نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون
جای معتبری سراغ دارید توی تهران که قطعات اصل بدن ؟؟ قیمت رو میرم در میارم ولی اینکه بهم نندازن یه چیزه دیگس
جای مشخصی نمیشه نام برد. خرید خوب خودش هنرهنقل قول:
با این توضیحات من یه روز قبل میرم قیمت ها رو در میارم میام اینجا میگم بهتون بعد میرم میخرم از یه بازاری جایی سیستم نهایی هم شد این با افزایش بودجه
cpu Intel Core i5-6400 640.000
Gigabyte GA-Z170-D3H 532000
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red: 290,000
ssd120amsung 850evo 270.000
hdd 1tb wd blue 170.000
case green v3 viper 220.000
psu : green gp650a-uk gold :280,000
sumsunge 24d395hp plus 650
cpu cooler Enermax ETS-T40-T 140.000
keyboard , mouse :100
dvd writer 60