خیلی ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باید بگم که همونطور که گفتم سر در نمیارم شما اینایی که گفتین رو اگه amd>intel موافقت میکنن من برم بخرم ولی اگه ایشون یه چیزی میگن شما هم یه چیزه دیگه خب اینجا به تناقض میرسیم یعنی این که احتمال داره شما درست بگید یا ایشون پس بازده پولی که میدم رو ممکنه در مقابلش قطعاتی که باید رو نگیرم
مانیتور رو خودشون هم بن کیو معرفی کردن ولی سامسونگ خیلی بزرگ و خشگل بود ولی اگه بخواد قیمت کل رو بیاره پایین فک کنم بهتره که همون بن کیو بردارم مدل خاصی مد نظرتون هست ؟ amd >intel اینو پیشنهاد دادن نظر شما چیه ؟BenQ Full HD RL2240HE Gaming با قیمت 612 فرقش 40 تومنه اگه ارزشش رو نداره همون سامسونگ رو بگیرم
و اما بریم سره مادربورد میشه مدل دقیق مادربوردی که گفتید رو بنویسید ؟؟؟ و اینکه از اونجایی که میخوام اگه بعدا خواستم ارتقا بدم مشکلی نداشته باشه این مادربورد جوابگو هست ؟؟؟ چه فرقی با z170 داره ؟؟از اونجایی که z170 جدید هست میگم وگرنه بازم استاد شمایید
در مورد فن هم اگه میشه مدل رو به انگیلیسی بنویسید و اینکه اگه فن ارزونتری که گفتید رو بگیرم مشکلی در خنک کنندگی پیش نمیاد ؟؟ نمیخوام این اخره کاری سر 100 تومن این ور اونور مشکل ایجاد بشه داغ بکنه یا ....

Bookmarks