سلام دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Under برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش آمد جهت ورود شما به شهر سخت افزار
کاربری شما از سیستم چیه ؟
سلام
این سیستم رو یکی از دوستانم به من پیشنهاد کرده.
CPU intel Ci3 4130 - 352000
Asus H81I plus- 262000
Ram Kingstone Fury 1600 - 140000
VGA Asus GT630 2GB - 230000
HDD Seagate 500G - 130000
Green Power 430A - 140000
---------------------------------------------------
جمع کل: 1254000
1- به طور کلی سیستم پیشنهادی خوب هست؟ برای هر قسمتش اگه پبشنهاد دیگه ای تو همون رنج قیمت دارین معرفی کنید
2- امکانش هست که یه کارت گرافیک ارزونتر معرفی کنید تا قیمت پایینتر بیاد؟ 1 گیگم شد موردی نداره
3- پاور سیستم خوبه؟ کمتر یا زیادتر میشه کرد؟
پیشاپیش خیلی ممنونم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوست عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Under برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوش آمد جهت ورود شما به شهر سخت افزار
کاربری شما از سیستم چیه ؟
سلام
ممنون
والا از هر چیزی یه مقدار کار میکنم. کارای محاسباتی، مدلسازی و بازی. ولی نه به صورت حرفه ای که حتما نیاز به سیستم حرفه ایم باشه. حول و حوش همین بودجه مورد نظرمه.
یه سوال دیگم اضافه کنم.
مادربرد Asus H81M-C با مادربردی که بالا ذکر شده از لحاظ قیمتی حدود 60 تومن اختلاف دارن. Asus H81M-C پیشنهاد میشه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همون مدل Asus H81M-C پیشنهاد میشه برای استفاده شما و جوابگوست .
والا بودجه شما محدوده
به نظرم با توجه به تفاوت قیمت کم هارد 1 ترابایت انتخاب کنین .
Model : seagate STM1000DM003 Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff
در مورد VGA هم با این بودجه زیاد امیدواری برای گیم وجود نداره .
Under (06-01-15)
پیشنهاد دیگری هم براتون دارم این که در حال حاضر با GPU آنبرد موجود در cpu که Intel® HD graphics 4400 است ، فعلا استفاده کنین و در زمان تامین شدن بودجه بیشتر اقدام به خرید VGA قویتر کنین که بهتره ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Under برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته پاور قویتری هم نیاز دارین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون. پیشنهاد خیلی خوبی بود. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حداقل پاور مورد نیاز هم میفرمایید چقد باشه؟
در مورد انتخاب کیس هم راهنمایی میکنین. با این کاربردی که من دارم کیس 30 تومنی با 130 تومنی تفاوتی روی کارایی سیستم داره؟
|
خواهش می کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Under برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم یک 500 تا 550 وات از برند های خوب بازار گرین و انرمکس و یا Corsair مناسبه .
والا بستگی به کارت گرافیک هم داره ابعاد کیس انتخابی . و جنبه سلیقه هم هست .
ولی کیس گرینMAC1 رو بسیار مناسب میدونم با قیمت حدود 109 تومان . باز هم بودجه و سلیقه شما تعیین کننده است در انتخاب .
موفق باشید .
با سلام خدمت دوست عزیز قبل از هر چیزی باید گوشزد کنم قیمت cpu intel 4130 کمه کم بالای 400 هزار تومان هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Under برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به بودجه ی شما منم حرف دوستان رو تایید میکنم فعلا با پردازنده ی گرافیکی روی سی پی یو کار کنید تا در صورت امکان یک گرافیک قویتر بخرید برای محاسبه ی توان مصرفی سیستمتون هم میتونید از این لینک استفاده کنید خانواده سبز > صفحه اصلی
بسیار ممنونم
الان سیستمم کامل شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط ایمان جان لطف میکنی یه گرافیک هم معرفی کنی برای آینده. برای اجرای بازی با فریم و کیفیت متوسط.
دوست عزیز در حال حاضر Intel Core i3-4150: 390,000 این قیمت است پس مطمئنا مدلی که دوستمون انتخاب کردن قیمت پایینتری داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم سری Zotac GTX 750 Ti 2GB: 550,000 گزینه معقول و بدی نیست . اگه هزینه بیشتر که کارت بهتر از این هم میشه انتخاب کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Under برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Under (06-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks