خوب منم گفتم که شاید موجود نباشه ، نمیدونم موجودی شو (اگه نبود K4000 رو بگیره بازم اگه نبود W5000 رو بگیره)
من منکر استفاده ی cpu تو این نرم افزارا نمیشم . صد البته cpu ی بسیار قدرتمندی لازمه (که گفتی) اما مهمتر از اون ، حتی تو نرم افزاری مثل 3d max و مایا ، گرافیک های سری quadro یا firepro حرف اول رو میزنن
گلپسر ، خودتم خوب میدونی سری quadro یا firepro قضیه شون به کل با گرافیک های عادی فرق داره
این لینکا رو میدی که ینی چی؟ ینی گرافیکای عادی رو با اینا مقایسه کنیم؟ یا این لینکا ، سرچ کردنشونو بلد نبودیم؟
مثلا میخای بگی که 780ti و K4000 که تقریبا هم قیمت ان ، چون 780 تی آی ، 2880 هسته ی cuda داره و اون 768 تا و اون یکی 336 گیگ پهنای باند شه و اون یکی 134 گیگ و جزئیات دیگه ... ، پس قدرت و کارایی 780 ti تو رندر و ... از K4000 خیلی بیشتره؟
خودتم خوب میدونی که رندر قضیه اش زمین تا آسمون با گرافیکای ممولی فرق داره . واسه همین تک و توک پیش میاد که سری firepro و quadro رو با سری gtx و radeon hd و کلا گرافیک های سری گیم مقایسه کنن. لینک میخای ، بیا این یکی رو نگا :
AutoDesk Maya 2014 Professional GPU Acceleration - Puget Custom Computers
این سری گرافیکا تو بازی حداقل چن برابر گرافیکای ممولی ضعیف تر از اون رنج قیمتی شون عمل میکنن و چند برابر تو رندر قویتر از هم قیمت گرافیکای ممولی
من تا 10 برابر تست قویتر رو یه بار دیدم
بازم به من مربوط نیست
میخای ، بازم از این به بعد برا رندر ، گرافیکای عادی رو پیشنهاد بده.
من دیگه برا اثبات حرفام ، مدرک دیگه ای ندارم)

Bookmarks