اس اس دی ها هر چی ظرفیتشون پایین تر میره کند تر هم میشن عمر نوشتاریشون هم خیلی کمتر میشه، امروزه خرید اس اس دی 250 گیگ هیچ صرفه اقتصادی دیگه برای سیستم هایی با همچین بودجه هایی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد بوت نشدن ویندوز هم کافیه یک پارتیشن اضافه براش قرار داده بشه لزومی نیست حتما دو تا اس اس دی بشن، من خودم اس اس دی های 1 ترا یا دو ترا رو (اگر تنها استوریج باشن) یک 250 گیگ ازشون به ویندوز و نرم افزارها میدم و باقیش برای گیم یا هر کاربری دیگه ای که هست.
تو مورد ایشون که حتی میشه دو تا اس اس دی هم گرفت.
برای ویندوز هم همیشه تو سالم ترین حالتش یک پوینت تو سیستم ریستور میسازم هر وقت هم اگه کاربری زد ویندوزش رو مشکل دار کرد در حدی که نشه درستش کرد به پوینتی که سالم بوده ریستورش میکنم.
اگر نهایتا حتی پوینت هم پاک شده بود دیگه نهایتا تعویض میکنم، بازم با دیتای درایو دیگه کاری نداریم.
در مورد اسم هم اگه کاربری اونقد بی سواد باشه که براش آی چند بودن مهم باشه نه سرعت پس بهتره آی 9 9900 بگیره همون!
ولی جدا از شوخی 13500 جزو مدل هایی هست که با رده پایین ترش تفاوت اساسی داره، یعنی این 14 هسته ای هست درحالیکه 13400 میشه 10 هسته ای!
بسیار پردازنده خوب و خوش قیمتی هست درحال حاضر که 13600ک رفته تو پایه نزدیک 17 تومن (چون 13700 تری هم از اون ور ارزون شده و با 18500 میشه خریدش)
برا مادربرد نگفتم برد بدیه، خودم الان همون برد رو دارم، اما خب باهاش 12700 رو به اندازه ی قدرت 12900 اورکلاک کردم، چون تو بردایی که بیس کلاک اورکلاکینگ ساپورت میکنن بهترینه، البته گفتم نباید دیگه ولی بایوس و میکروکد پردازنده ها رو به روز کرد
اما من که زمانی که 9 تومن بود خریدم، اون موقعش هم گرون بود، الان 13.500 هست اما بازم برای ایشون هزینه اضافه ست
برا ایشون بهترین برد ها با 10.500 تا 11 اون دو مدلی بود که نوشتم
در مورد گرافیک بله گفته بودن انویدیا باشه، که 3070 تی آی رو میشه با بودجه شون اوکی کرد. البته اگه دست دوم بخوان که 3080 12 گیگ خیلی تمیز هم میشه اوکی کرد.
4060 بسیار کارت ضعیفیه، تو جاهایی که مقدار وی رم مهمه حتی از 3060 هم ضعیف تر عمل میکنه چون 4 گیگ وی رم کمتری داره با باس فقط 128 بیتی اونم!!!
میشه گفت واقعا پول دور ریختنه.
تو سری 40 از 4070 به بعده که کم کم ارزش خریدشون شروع میشه، اونم 4070 خالی مدل های 30-32 تومنیشن که ارزش دارن نه مثلا استریکسش که از 4070 تی آی خیلی برندا حتی گرون تره!
تولید همه مدل های 40 فعلی هم متوقف شده، انویدیا یکی 4060 نسخه 16 گیگی رو داره میزنه یکی شروع به تولید سری سوپرشون که قراره بیان کرده دیگه.
خودشم متوجه اشتباهات سری قبل، (حز کانکتور باقی رو میشه تو مقدار وی رم و باس کمشون دید که تو سری سوپر تا حدی (باز نه که بگیم کامل) بهبود داده)
در مورد پاور کجا پیشنهاد 850 واتی داده؟؟؟ برا یک کارت 115 واتی؟؟؟ (تازه پردازنده رو هم 65 واتیش رو شما نوشتید البته من با مقدار مصرف PL2ش حساب کردم چون با PL1شون که اشتباهه مشخصا)
تو سیستم های پیشنهادی اون 4090 هست که براش 850 واتی پیشنهاد دادن، حتی 4080 هم 750 واته!
خودمم برا چندین نفر همون NE850 که نوشتم با 4090 و 13700 بستم با AIO420 تازه 10 تا فن 14 ARGB هم اکثرا دارن (رو کیس 7000X کورسیر که زیاد میبندم برا بالارده ها)
و همشون دارن به راحتی کار میکنن.
فقط برا کسایی که 12900K یا 13700K یا 13900K با 4090 دارن و کارشون هم رندر هست (چون تو رندر 4090 حدودا 100 وات مصرف بیشتری از گیم داره) پاور 1000 انداختم که تو پاورای ATX 3.0 که تو ایران هستن
MSI MAG A1000G GEN 5 با قیمت 10 تومن و DEEP COOL PX1000G با قیمت 8 تومن و هر دو گرید ساخت A پاورای خیلی خوبی هستن که 16 پین هم رو خودشون دارن (دقت بشه بعضی پاورای کورسیر رو با عنوان GEN 5 READY هم سازنده هم فروشنده ها میدن که اونا ATX 3.0 نیستن و صرفا کابل دو تا 8 پین از پاور به 16 پین سمت گرافیک دارن فقط!)
سراغ پاور ASUS TUF 1000W هم اصلا نرید ، کیفیت قطعاتش گرید C هست و برخلاف سری کیفیت مناسب سری تاف تو مادربرد و گرافیک و ... تو پاور ها خوب نیست. مدل STRIX بهتره خریده شه که البته باید چک بشه که تو کیس پاور با طول 18 سانت اوکی هست یا نه (با احتساب چن سانت بیشتر برای کابل هاش که بیرون تر وای میستن باید 21-22 حساب شه) که ولی استریکس aTX 3.0ش قیمت بالایی داره. سری LOKI هم خوبه اما باید دقت بشه به طول کابل هاش که کوتاه هستن که برسن چون برا سیستمهای MICRO ATX هست.
سری THOR هم که خیلی گرونن و ارزش خرید ندارن هرچند با کیفیت بالا هستن و تازه تو ایران هنوز ATX 3.0شون هم نیومده.
در نتیجه اگر کسی ATX 3.0 بخواد دو مدلی که بالا نوشتم خیلی خوبن.
هر دو نسخه 850 واتی هم دارن. در مورد MSI حتما باید دقت بشه که بعد مدل پسوند GEN 5 رو داشته باشن چون دقیقا با همین اسم اما بدون این پسوند پاورای ATX 2.4 هستن که تو ایرانم اکثرا از اون سری هستن (که ارزونتر هم هستن) و باید موقع خرید حتما به این دقت شه (تا جایی که میدونم در حال حاضر نسخه 850 واتیش موجود نیست اما 1000 واتیش هست)
در مورد دیجی کالا برای قیمت مخصوصا قطعات کامپیوتری بدترین جاست، برای خرید قطعات کامپیوتری هم همینطور. به ریسکش و قیمت بالاش اصلا نمیارزه.

Bookmarks