برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توضیحاتتون
درمورد هارد اضافه - من اکثرا برای یوزر های غیر حرفه ای که کارهای برنامه نویسی ، تدوین و پرافیک انجام میدن و پروژه های با ارزش شخصی و مشتری توی سیستم دارند، همیشه یک SSD کم ظرفیت در حد 200 گیگ برای ویندوز در نظر میگیرم که اگر یک روزی کاری کردن که ویندوز مشکل خورد و بوت نشد، بخاطر تعویض ویندوز تمام دیتای هارد از دست نره ! حتی بعضا بتونن هارد اصلی که پروژه هست رو به یک سیستم دیگه منتقل کنند و کار تا زمان تعمیر سیستم خودشون کار رو ادامه بدن برای همین یک دو ترابایت برای کار کردن و یک 200 گیگ هم برای ویندوز معرفی کردم
درمورد 13500 درسته که پرفورمنس بهتری داره - ولی متاسفانه مشتری وقتی هزینه میکنه انتظار شنیدن i7 دارند و توی این کیس 13700 خیلی قیمت میرفت بالا
درمورد مادربرد من مدل غیر اورکلاک که Z نباشه معرفی کردم و البته که ماشالا مدل زیاده و من فقط درمورد cons و pros همین مدل های معرفی کرده سرچ کردم، کاربران راضی بودن و مخصوصا در استفاده طولانی مدت تحت فشار (خارجی های بیچاره که روزانه 8 تا 12 ساعت بدون استراحت یک ضرب کار تدوین انجام میدن) از این مادربرد کاملا راضی بودن - ولی خب شما مدل های بهتر معرفی کردین که سری های Z هم داخلش بود
گرافیک هم چون گفتن انودیا باشه دیگه سراغ 6900 نرفتم ! 3080 قیمت ها یکم عجیب بود و 3060 هم مناسب سیستم بالا رده 80 میلیونی نبود! برای همین 4060 گرینه (به نظر خودم) موجود خوش قیمت و بروز بود
منبع تغذیه 1000 وات هم سرچ کردم PSU مورد نیاز 4060 و مورد پیشنهادی 850 وات بود ! دیگه فن ها و خنک کننده آبی رو اضافه کردم و 1000 وات گزینه کم دردسر شد!
درنهایت اینکه قیمت ها رو فقط از دیجی کالا برداشتم - قطعا قطعی نیست و تلرانس داره
Bookmarks