پردازنده 12700 الان دیگه ارزش خرید نداره با این قیمت چون ضعیف تر از 13500 با قیمت 13 تومنه و گرون تربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rbm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردی هم که معرفی کردید باز خیلی گرونه و فقط به درد کسی میخوره که بخواد نسل 12ی های نان ک رو اورکلاک کنه که این برد قابلیتش رو داره که البته با آپدیت اینتل ام ای و بایوس اون امکان هم ازش گرفته میشه!
به جاش میشه با 10 و نیم یا ASUS Z690 TUF PLUS DDR5 WIFI خرید یا ASUS H770 TUF PRO WIFI هم حدود 4-5 تومن هزینه کمتر میشه هم نه تنها قابلیت خاصی ازدست نمیدن بلکه لین های PCI-E بیشتری هم به دست میارن. تازه میشه این هزینه سیو شده رو روی پردازنده گذاشت و 13600K گرفت و حتی اورکلاک هم کرد (البته این پردازنده دو هفته س قیمتش الکی بالا رفته و به قیمت 14600K و 13700 عادی نزدیک شده و ارزش خریدش پایین اومده، برا همینم اگر کسی هزینه بیشتر بخواد بکنه بدون اورکلاک 13700 عادی تری بهتره.
گرافیک 4060 هم باز نه کلا ارزش خرید داره (با هر قیمتی) نه مخصوصا اگه 22 تومن بخواد براش هزینه بشه، کلا هم هزینه برای سری استریکس ایسوس مخصوصا تو سری 40 پول دور ریختنه چون خیلی الکی گرونن. 4060 هم (حتی میشه گفت کل سری های 40) اصلا کارت داغی نیست که بگیم حداقل کولینگش تفاوتی ایجاد کنه یا نیاز باشه.
با 17-18 تومنم میشه حتی 4060 خرید. اما تو زمانی که با حدود 25 میشه 6900XT نو خرید یا 3070 TI نو که خیلی بهتر از 4060 یا 4060 تی آی و حتی 6900 که از 4070 هم بهتره خرید 4060 مشخصا اشتباه بزرگیه.
رم هم با این قیمت میشه پاتریوت وایپر ونوم (بالاترین سری این برند که میشه همرده دومینیتور کورسیر و نه تنها کیفیت بالایی داره و هیت سینک ضخیم و قدرتمند با نورپردازی زیبا ، بلکه از چیپ های هاینیکس که تو DDR5 بهترین هستن استفاده کرده) 6600 اونم با CL34 خرید (داخل تنظیمات XMPش 6400 با CL32 هم سیو شده)
که رو مادربرد ایسوس مثلا اگه روی AEMP گذاشته شه بدون هیچ تنظیمی میشه راحت با همون تایمینگ رو 7000 هم بردش. (البته دقت شه پردازنده های سری 12 همهشون و سری 13 بدون K ها تا 6400 رو با XMP ساپورت میکنن و برای بیشتر گرفتن باید اورکلاک دستی کرد (ولو خود ماژول سریعتر باشه)
و با سری 13K یا 14 هست که میشه از سرعت های بالاترش با XMP استفاده کرد.
در مورد اس اس دی این مدل 371 دو ترابایتش 4.200 هست نه 5 تومن، جدا از اینکه عمر خیلی کمی هم داره نوشتاری. خرید 970 اوو 250 گیگ هم اصلا ارزش خرید نداره.
اولا زمان هارد دیسک نیست که اس اس دی ها هم گرون بودن و کنار یه هارد 1 ترا یه اس اس دی 250 مینداختیم.
دو ساالی میشه که خرید اس اس دی 1 ترا خالی ارزش بیشتری پیدا کرده حتی الان که ارزون تر هم درمیاد.
هیچ نیازی به دو اس اس دی بودن نیست. جدا از اینکه رو همچین سیستمی دیگه کسی جن 3 نمیندازه.
پیشنهاد من با توجه به قیمت ها و داستان افزایش قیمت الکی که فروشنده های داخلی دارن میدن بهشون خرید MSI SPATIUM M480 PRO 1TB که رقیب و تقریبا هم سرعت 990 پرو هست اما خیلی ارزون تر هست با قیمت 3.700 دیروز خودم خریدم. با سرعت 7300/6000
جالبه همون فروشگاه 480 معمولی که همرده 980 پرو هست رو 500 تومن گرون تر میفروشه!
همچنین سامسونگ PM9A1 1TB هم حدودا 3.600 هست که همون 980 پرو نسخه OEMش هست اما خب سرعتی قطعا به 480 پرو نمیرسه، تازه اون 50 ماه گارانتی هم داره.
حالا اگه کم باشه و کنارش باز اس اس دی دومی هم نیاز باشه با توجه به موجودی ها و قیمت ها که خیلی بد شدن و مخصوصا تو دو ترابایتی ها اکثرا یا ناموجود یا خیلی گرون شدن خودم با توجه به قیمت و عمر نوشتاری و سرعت به عنوان صرفا اس اس دی دوم LEXAR NM630 2TB رو با 4.400 بهترین دیدم. سرعت 3300/3000 و عمر 1000 ترابایت.
تمام مدل های دیگه رو بررسی کردم از M371 که نوشتید تا MP33 ، P2 و ... مدلی که گفتم در حال حاضر با موجودی و قیمتای الانی بهترین بود
اما اگر صرفا اس اس دی دوم 1 ترا نیاز باشه MSI M470 1TB رو پیشنهاد میدم 3.300 با عمر 1600 ترابایتی (حدودا 3 برابر استاندارد 1 ترابایت های دیگه) و استفاده از 4 نند 256 گیگی (به جای 1 عدد 1 ترابایتی سامسونگ و وسترن و ... که خیلی هم گرونترن تازه، حتی ام480 پرو هم که گفتم دو تا 512 هست که تعداد بیشتر نند ها خیلی خوبه، حالت شبه دوال چنل تو رم رو برای اس اس دی ایجاد میکنه و اس اس دی های با چیپ بیشتر هم عمر نوشتاری بیشتری دارن هم سرعت) و دی رم 1 گیگیش هم دو تا 512 هست و باز دوال چنله (مدل 2 ترابایتیش حیف پیدا نمیشه وگرنه اونم عالیه با 4 تا 512 گیگی و 2 تا 1 گیگ رم و عمر نوشتاری 3300 ترابایت و قیمت 6.400)
منبع تغذیه 1000 وات خیلی خیلی خیلی الکی زیادیه، این سیستم اگر با 4060ی که نوشتید مد نظر باشه یعنی کلا قطعاتی که شما نوشتید یک 550 واتی خوب براش کافیه کافیه (با در نظر گرفتن اضافه تر و آینده نگری) چون مصرف خودش حدودا 350-400 وات میشه
اما حالا با قطعاتی که من پیشنهاد دادم مخصوصا با 6900اکس تی اگه باشه پاور آمریکایی Antec NE850 80+ Platunum رو پیشنهاد میدم که کیفیت ساخت و قطعاتش هم Grade A هست و قیمتش هم خیلی مناسبه، حدود 4.500
اما با 3070 تی ای هم میشه نسخه 750 واتیش رو گرفت.
کیس تو حالت عادی Deepcool CH650 MESH رو پیشنهاد میدادم، متاسفانه ناموجود شده حتی نسخه دیجیتالش هم فقط رنگ سفیدش موجود هست با قیمت پرت میگن.
کیس لیان لی لن کول II ARGB MESH کیس خوبیه اما چون 3 فن جلو داره عقب خالیه اگر کولر بادی باشه بهتره 4 تا فن دیگه یکی برای پشت سه تا سقف به حالت خروجی گرفته شه. قیمت 5 تومن
فن کیس هم ASUS TUF ARGB PACK OF 3 رو پیشنهاد میدم، کیفیت و قدرت پرتاپ بادشون خیلی خوبه، قیمتشون هم عالیه، در ضمن جزو معدود پک های فنی هستن که فن هاشون پورت هاشون استاندارد هست یعنی برق همون PWM و نورپردازی همون 3 PIN 5VOLT دارن، هابشون هم تا 5 تا رو ساپورت میکنه.
تک ش هم جدا میشه خرید و اضافه کرد. قیمت پک 3 تایی با هاب حدود 2 تومن (عالیه)
یک کیس دیگه هم هست MASTERTECH S500X ، من معمولا از مسترتک چیزی پیشنهاد نمیدم، اول از همه بگم برخلاف گفته خیلی از فروشنده ها نه زیرمجموعه کولر مستره نه هیچ ربطی به کولر مستر یا ایسوس که میگن نداره.
یک برند صرفا درخواستی از سمت ترابایت به یکی از OEM های چین هست (مثل محصولات گرین یا محصولات فاطر) اما متاسفانه این یکی حتی سایت هم برا خودش نداره!
قیمتش 4 تومنه مدلی که نوشتم با 4 فن اکسکالیبر (همین کیس رو تو 4-5 مدل میفروشن که بعضیهاش ارزون تر هم هستن) البته باید بگم اگر بخواید فن هاش امکان سینک با مادربرد هم داشته باشه باید ببریدش بعد خرید ترابایت و 500 تومن ازتون میگیرن و فن هاش و هابش رو با نسخه قابل سینکش عوض میکنن (همون اکسکالیبر اما نسخه جدیدترش میشه)
کیس خیلی خنکی هست و کیفیت و فن هاش انصافا خوبن.
یکی از محاسنش اینه که علاوه بر سقفش که 3 تا فن 12 میخوره، کف هم سه تا 12 میخوره (اکثر کیس های دیگه یا اصلا کف ساپورت نمیکنن یا 2 تا ساپورت میکنن که نصف فن تو کف به حالت ورودی مخصوصا تو دمای گرافیک خیلی خوبه و موثر)
دو تا فن هم بغلش میخوره (که تو کیس های این حدود قیمتی نداریم همچین کیسی و تو مدل های گرون دیده میشه هم جلو هم بغل هم سقف فن نصب شدن (تازه تو اونا هم کف فن نمیخوره مثل کورسیر 7000اکس)
سیستم کولینگ هم اون خنک کننده کیفیت متوسطی داره. برای 12700 هم که اصلا نیازی نیست، اگه Kش بود یه چیزی.
اما اگر 13700 مثلا خریدید سراغ DEEPCOOL LT720 برید که خود کولرش (جز فن هاش که برا خیلیا زود ازکار میفته معمولا یکی دو تاشون هرچند گارانتی عوض میکنه اما کل کولر رو میخواد! و خیلیا بیخیالش میشن) خیلی خوبه، فقط حتما سه فن خب براش تهیه کنید مثل ایسوسی که بالاتر گفته بودم، (که اونجا هم نوشتم اگر کولر بادی بود تو سقف باشه، اگه آبی میگیرید که همین AIO میره رو سقف و اون سه فن ایسوس حالت ساندویچی برای AIO میشه و 6 فنه که عالی میشه)
اما اگر 13600 یا 13500 گرفتید پیشنهاد میکنم Silverstone Hydrogon D120 ARGB بگیرید. با 2.500، از جواب دادنش مطمئن باشید بالای ده تا سیستم با این کانفیگا و پردازنده و کولر بستم، کاملا اوکیه.
اگر هم حتما مایع بخواید LT520 با قیمت 5 تومن که باز 2 تا فن دیگه باید بگیرید براش
حدود 80 تومن میشه اما خب خیلی قوی تر از چیزی که نوشتید از همه جهت، پردازنده بهتر، گرافیک خیلی بهتر، رم سریعتر، اس اسدی خیلی بهتر، کیس بهتر، پاور بهتر و مناسب تر، کولر بهتر ، آخرش تازه چن تومن ارزون تر هم میفته (تازه گرافیک 6900اکس تی و اس اس دی 1 + 2 ترابایت رو با هم حساب کردم)
Bookmarks