روی ارزون تر یا گرون تر شدن اصلا حساب نکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان موقع خیلی خوبی برای خرید هست چون با ریزش رمز ارزها کارت گرافیک که بیشترین هزینه رو میبره قیمتش مناسب شده.
قیمت دلار هم هست که کمی ارزون تر شدنش قیمت قطعات دیگه رو هم مناسب کرده.
اما رمز ارز ها نشون دادن که همیشه با موج ناگهانی خیلی بالا میرن بعد تو طول مدت افت میکنن تا خیز بعدی.
و کافیه فردا با یک توییت ایلان ماسک یا تایید رمز ارز توسط یک کشور دوباره کلی بره روی قیمت هر کدومشون و یه روزه قیمت گرافیک ها تا ده ها میلیون گرون تر شن.
طبق تجربه خرید درست قبل عید و بلافاصله بعد عید خوب نیست ، چون قطعات کمیاب تر میشن و قیمت ها دست کسی میفته که اونا رو داره، پس بهتره هفته اول تا دوم اسفند نهایتا خریداری کنید یا اینکه بذارید تا اوایل اردیبهشت.
(البته بحث افزایش قیمت کلا جداست.)
که گفتم به رمز ارزا ربط داره، همچنین به فرجام برجام، وگرنه اگر همه چیز به همین روال بره با توجه به افزایش نقدینگی بدون پشتوانه زیاد روزانه و تحریم ها هر روز ریال بی ارزش تر خواهد شد در نتیجه قدرت خرید کمتر.
من خودم به نظرم به امید اینکه ارزون بشه نباید صبر کرد (تو شرایط فعلی ایران) و اگر چیزی بودجه ش باشه خودم باشم خرید میکنم.

Bookmarks