برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید ، پردازنده ی 8 هسته (ی فیزیکی) برای پریمیر پیشنهاد میشه . چون بصورت میانگین ، بین 6 تا 8 هسته برای رندر استفاده میکنه (میانگین اش هست . در یک لحظه ، یا بازه ی زمانی خاص ممکنه از فرضا 2 هسته یا 18 هسته هم استفاده کنه اما میانگین اش 8 هسته تقریبا هست) .
بنابراین بصورت میانگین ، در پردازنده های 8 هسته (ی فیزیکی) ، بهترین کارایی را داره .
بنابراین در 12700K ، بهتر از 12600K بازدهی داره (چون در 12700K ، مقدار 8 هسته ی فیزیکی با بالاترین فرکانس و کارایی را داره) . اما این اختلاف چقدره؟
چیزی در حدود 7 درصد در تست سراسری پریمیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا؟
چون 12600K ، درسته که 6 هسته ی فیزیکی با کارایی بالا داره اما 4 هسته ی فیزیکیِ دیگه با کارایی کمتر (فرکانس پایین تر) داره که بخش زیادی از این اختلاف را جبران میکنه .
حالا اگه 12600 (بدون K) بگیرید که این 4 هسته ی فیزیکی را نداره ، قطعا کارایی تون در پریمیر پایین تر میاد اما چقدرش مهمه . معلوم نیست ، چون تستی از این پردازنده برای پریمیر در این مقایسه نیست . ولی شما چیزی حدود 15 درصد کاهش کارایی تقریبا میتونید نسبت به 12600K در نظر بگیرید (برای اینکه چیزی دست تون بیاد گفتم . وگرنه تست ای توی این مقایسه نیست) .
------------
در کل اگه بودجه دارین ، 12600KF را پیشنهاد میکنم . اگه نه که همون 12600 رو بگیرین .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا مجبور؟
افترافکت به این قشنگی .
اتفاقا من اصلا با پریمیر کار نکرده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
32 گیگ را برای FHD گفتم .
برای 4K ، حجم 64 گیگ را پیشنهاد میکنم (حداقل 48 گیگ) .
بله .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته نسخه ی Ryzen 5800X3D را که کارایی ای در نسل 12 اینتل احتمالا داره را AMD معرفی کرد اما ماه های بعدی روانه ی بازار میکنه .
چه وقتی ، نمیدونم .

Bookmarks