برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
آقا امیر حسین ، واقعا سیستم خوبی پیشنهاد دادن .
فقط اون دو نکته را هم که بیشتر برای افترافکت 2022 بود ، در نظر داشته باشین .
اگه قصد تغییر در سیستمی که معرفی کردن هم داشته باشین (که زیاد نمیشه تغییرش داد) ، تغییرات کوچکی خواهد بود . فرضا اینکه مادربرد چیپست سری B (که معرفی کردن) با قیمتی پایین تر را بگیرین (با در نظر گرفتن سازگاری برای نصب خنک کننده که اشاره کردن) یا اینکه از توان پاور کمتر کنین و بجاش اندکی سری با کیفیت تر (سری +UK و ...) تهیه کنین و از این دست تغییرات کوچیک که میتونید با خودشون برای این جور موارد صحبت کنین .
الان بیشتر پس با پریمیر و ادیوس کار میکنین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میزان سنگینی پروژه و مخصوصا فیلم هاتون (و فوتیج هاتون زمانی که در این نرم افزار کار میکنین) ، چه ریزولیشنی داره؟
اگه بیشتر با این دو نرم افزار کار میکنین و همچنین فیلم هاتون FHD هه :
- نسبت به هزینه و ارزش خرید ، همین پردازنده ی 12600 ای که معرفی کردن ، خوبه (نیاز به 12600KF نیست) . هر چند اگه باشه ، اندکی بهتره اما شاید ارزش خریدش یه کم پایین تر میاد (بازم اگه میبینید که بودجه دارین ، میتونین به خرید 12600KF هم فکر کنین) .
- باز هم برای پریمیر (هر چند از افترافکت کمتر رم مصرف میکنه) ، رم تون را به 32 گیگ پیشنهاد میکنم افزایش بدین (هر چند ، 16 گیگ رم ، برای پریمیر ، حداقل محسوب میشه و تا حدودی میشه باهاش کار کرد ، اما 32 گیگ را پیشنهاد میکنم) .
- در پریمیر ، عملکرد کارت گرافیک ، بسیار به افکت و همچنسن تعداد افکت هایی که قابلیت استفاده از کارت گرافیک برای رندر را دارن ، ربط داره . با آینده نگری و نسبت قیمت و به روز بودنِ 3050 نسبت به 1050Ti ، همون 3050 ای که دوستمون پیشنهاد دادن را توصیه میکنم (اگه در مزیقه ی بودجه اید ، کارت GTX 1050 Ti 4GB تهیه کنید) .
اگه فیلم هاتون 4K هست ، حداقل رم 32 گیگ (بصورت پیشنهادی رم 64 گیگ) تهیه کنید . گرافیک را هم حداقل 3050 که دوست مون گفتن ، تهیه کنید .
نسل جدید اینتل نسبت به مشخصات چه سیستمی؟ (در نرم افزار پریمیر پرو و ادیوس منظورتونه دیگه؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.css برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه AMD از نسل 10 اینتل به بعد ، هنوز پردازنده ی جدیدی را وارد بازار نکرده . اما اینتل ، نسل 11 و 12 را وارد کرده که سری 5000 از AMD در پردازش تک هسته ای ، رقیب شون نمیشن .
اگه فقط با نرم افزار افترافکت اون هم 2022 کار میکردین ، چون قابلیت استفاده نامحدود از هسته های cpu را داره ، الان خرید سری 5000 براشون توجیه داشت اما برای نرم افزار پریمیر (و بقیه) که در استفاده از هسته ها محدود هستن ، مخصوصا در مقایسه با نسل 12 که حدود 20 درصد در تک هسته ای کارایی بالاتری از سری 5000 از AMD دارن ، زیاد نمیشه توجیه کرد (البته من در جریان قیمت دقیق نیستم و چک نکردم . مگر اینکه سیستم 5000 ئه AMD ، فرضا بیشتر از 25 درصد ، ارزونتر از نسل 12 اینتل براتون دربیاد که در این صورت از لحاظ اقتصادی ، ارزش خرید داره) .

Bookmarks