سلام
درسته کارایی گیمینگ نداره اما در هر حال شما به هسته های کودا برای انکودینگ و شتاب دهندگی در رندر و Preview نیاز دارید.
به نظر من سیستم پایین بسیار مناسب هست.
هم آخرین نسل یعنی 12 هست و هم از آخرین نسل گرافیک و اس اس دی پرسرعت پشتیبانی میکنه.
و تمام قطعات قابلیت ارتقا تا بالاترین قطعه موجود در بازار رو خواهند داشت.
Intel Core i5 12600 BOX (with stock cooler) 7.900
ASUS-TUF-GAMING-H670-PRO-WIFI-D4 7.500
RTX 3050 Dual 8GB 14.900
Samsung 980 1TB M.2 SSD 2.700
Corsair VENGEANCE-RGB-PRO 16GB Dual 3600mts CL18 2.500
Orico A12-205 Black Mid Tower Case 1.500
GREEN GP700A-GED 700W 1.900
SilverStone PF120-ARGB : 1.700
یکم بالای 40 میلیون شد اما ارزشش رو داره.
میخواستم اس اس دی 500 گیگ GEN 4 بذارم یا رم 32 گیگ؛ اما بودجه نمیذاره یا اینکه باید برای مثال فعلا کولر پردازنده حذف بشه و فعلا با استوک خودش کار کنید تا بعدا اینو تهیه کنید.
همچنین باید از کارت گرافیک کم میکرد که اون موقع باید سراغ کارتهایی مثل 1050 TI میرفتید که هم قدیمی تر و ضعیف تر هستند هم 4 گیگ.
پاورتون رو هم 700 نوشتم که اگر خواستید پردازنده های قویتر بعدا بندازید یا گرافیک نیازی به تعویضش نباشه.
و قبلا هارد هم نوشته بودم که دیدم بالا میزنه حذفش کردم.
رم رو همیشه اضافه کرد و اس اس دی رو، اما مثلا از پردازنده و گرافیک کم نکنید. خنک کننده استوک هم با وجود اینکه تو نسل 12 خنک کننده های استوک بهتر شدند اما باز برای کاربری شما که توش رندرینگ و ادیتینگ اینا هست باعث میشه پردازنده به علت THERMAL THROTTLING داون کلاک کنه و کارایی پایین بیاد.
در عوض با کولری که نوشتم میتونید TDP پردازنده رو بالا ببرید که تا نهایت فرکانس بوستش رو بتونید استفاده کنید.
(بنابراین اگر هم قصد حذفش رو داشتید باید خیلی موقتی باشه و بعدا حتما کولر خوب چه بادی یا AIO تهیه کنید)

Bookmarks