با سلام و احترام
لطفا برای خرید یک عدد کیس تا سقف 11 میلیون من را راهنمایی کنید، کاربرد در زمینه تدوین دیجیتال است. در صورت نیاز امکان افزایش بودجه نیم میلیونی وجود دارد.
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
با سلام و احترام
لطفا برای خرید یک عدد کیس تا سقف 11 میلیون من را راهنمایی کنید، کاربرد در زمینه تدوین دیجیتال است. در صورت نیاز امکان افزایش بودجه نیم میلیونی وجود دارد.
با تشکر
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این وضعیت قیمت ها فکر میکنم یک سیستم متوسط بتونید بگیرید . سیستم تدوین نمیدونم انتظارات شما چقدر هست . ولی این بودجه در حال حاضر یک سیستم معمولی میشه تهیه کرد .
Iverson (12-07-19)
کاربر شهرسختافزار
بله آقا امید حق با شما است، تفاوتی با یک سیستم گیمینگ ندارد اما شاید در نوع اس اس دی یا مادربرد تفاوت خاصی داشته باشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت چون قصد دارم از یک فروشگاه اینترنتی بصورت اقساط خریداری شود، پیشنهاد شما درباره این دو سیستم چیست؟ و چه قطعاتی بهتر است تغییر کند؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
GREEN Z4-ASTIAK
AMD RYZEN 5 2600 AM4
ASUS PRIME B350M-K
GEIL PRISTINE SINGLE 8GB DDR4 2400MHz CL16 *2
GREEN GP550A-UK 80PLUS GOLD
WESTERN DIGITAL GREEN 240GB SATA SSD
WESTERN DIGITAL BLUE 1TB SATA HDD
یا
GREEN Z4-ASTIAK
INTEL CORE i5-8400 LGA1151 BOX
MSI B360M PRO-VDH
GEIL PRISTINE SINGLE 8GB DDR4 2400MHz CL16 *2
GREEN GP550A-UK 80PLUS GOLD
WESTERN DIGITAL GREEN 240GB SATA SSD
WESTERN DIGITAL BLUE 1TB SATA HDD
یک سیستم مینویسم ببینید با بودجه شما همخوانی داره یا نه
CPU RYZEN 5 2600X
MAIN MSI B450M GAMING PLUS
VGA MSI RX 580 ARMOR
RAM 2*Crucial Ballistix Elite 8GB 3200Mh
SSD SAMSUNG 860 EVO 250GB
HDD 2TB SEAGATE
CASE GREEN STRIKER
POWER GREEN 600-HP PLUS
Iverson (12-07-19)
کاربر شهرسختافزار
ممنون پس به نظرتون اینتل i5-8400 گزینه خوبی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جسارتا مین ASUS PRIME B350M-K مناسب نیست؟
سپاس
رایزن بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Iverson برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه این بردی که نوشتم بسیار بهتره
چیپ بهتر و کلا برد کم دردسریه
Iverson (12-07-19)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks