SajjadKhati (25-11-19)
کاربر شهرسختافزار
SajjadKhati (25-11-19)
|
|
سلام
این سیستم در لینک زیر را تهیه کنید .
منتها بجای اون گرافیک ، گرافیک GIGABYTE GeForce GTX 1650 GAMING OC 4G با قیمت 2.735 تومن تهیه کنید .
خرید سیستم گیمینگ
در این صورت ، جمعا میشه 6.600 تومن . البته ، این معرفی سیستم واسه ده روز پیش هست . الان گرونتر شده . فکر کنم 300 تا 500 تومنی کلا گرونتر براتون دربیاد.
در صورتی که بودجه بیشتر میخواین سرمایه گذاری کنید ، اون نکاتی که در قسمت پایین توی همون پست گفتم را عمل کنید .
البته در صورت کمبود بودجه ، میتونین پاور ارزونتر بگیرین (در حد 550 تومنی) ولی اگه بودجه ندارین ، همون پاور که الان تقریبا 800 تومن میشه را پیشنهاد میکنم .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 25-11-19 انجام شده است
fernaspe (25-11-19), Speed Racer (27-11-19)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی
یه فکری بکنم
SajjadKhati (25-11-19)
کاربر شهرسختافزار
نظرتون در مورد این کگه گرافیک رو یکم پایینتر بگیریم در عوض مادربورد بهتری بخریم چیه
یا همین مادربورد کفایت میکنه یا پردازنده i5 بشه
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 26-11-19 انجام شده است
SajjadKhati (26-11-19)
از اون لحاظ ، نظرم اینه که پردازنده را بجای i3 9100F ، مدل i5 9400F بگیرین . مادربرد را اگه میتونین بالاتر بگیرین (مدل GIGABYTE B360 HD3 قیمت 1.4 تومن از اینا باید شده باشه) . با یه رم 16 گیگ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک را اگه نتونستین ، دست دوم Gigabyte GTX 1050Ti 4GB بگیرین (یا هر برند دیگه ای) با ضمانت حداقل 6 ماهه (بدون ماین) با قیمت تقریبا 1.5 تومن . این کارت ، تقریبا 20 درصد از GTX 1650 ضعیف تر هه که میشه اغماض کرد.
بعدا پول دست تون اومد میتونین گرافیک را ارتقاء بدین (براحتی تا GTX 1660 و اگه گرافیک RTX 2060 را اورکلاک نکنید ، در حد RTX 2060 میتونین ارتقاء بدین . اگه مسئله اورکلاک RTX 2060 یا گرافیک بالاتر رو در نظر دارین ، میتونین توان پاورتون رو به نسبتِ گرافیک مد نظرتون به 550 وات یا 600 وات یا بالاتر انتخاب کنید) .
چون گرافیک را دست دوم الان میخرید ، در فروشش هم ضرر نمیکنید (یا حداقل اینکه ضرر زیادی نمیکنید). بقیه ی قطعات هم لازم نیست دستکاری کنید و ارتقاء بدید (وقتی گرافیک آینده تون را ارتقاء میدید) . البته به نسبت به بازی های الان میگم (در آینده ، شاید نیاز به ارتقاء باشه و شاید هم نباشه . مشخص نیست . اما گمان نکنم)
Speed Racer (27-11-19)
کاربر شهرسختافزار
به نظرم پردازنده رومدل i5 9400F بگیریم بهتره ولی گرافیک دست دو ریسکه
در ضمن قصد اورکلاک ندارم
الان با بودجه 7 میلیون فقط میشه کیس رو جمع کرد،مانیتور هم هست
SajjadKhati (26-11-19)
|
|
چجوری حساب کردین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد GIGABYTE B360 HD3 و پردازنده ی i5 9400F و رم Crucial Ballistix Sport 16GB 2400MHz CL16 و گرافیک GIGABYTE GeForce GTX 1650 GAMING OC 4G ، فقط همین قدر اقلام ، بیش از 7 میلیون میشن (چون گفتین گرافیک دست دوم نمیخواین و پردازنده ی i5 9400F رو میخواین و قرار شد رم رو 16 گیگ بگیرین) .
تازه هارد و پاور و کیس هم هست (که اینا 1.5 تومن میشن) . خنک کننده و موس و کیبرد و اقلام جانبی هم هستن که تا 500 تومن قیمت اینها میشه .
مانیتور خوب هم بیش از 3 تومن قیمت شه (3.5 تا 5 تومن ، یه مانیتور خوب میشه) . اگه مانیتور مخصوص گیمینگ بخواین که شاید یه کم بیشتر هم بشه .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-11-19 انجام شده است
fernaspe (26-11-19), Speed Racer (27-11-19)
کاربر شهرسختافزار
مهندس منظورم اینه که گرافیک رو پایینتر بگیریم در عوض پردازنده قوی تر باشه
ینی تمام این قطعاتی که فرمودین منهای کارت گرافیک که بعدا اضافه خواهد شد چون سیستم برای دانش آموز دبستانیه
حالا فعلا میتونه کنار بیاد تا بعدا کارت گرافیک رو اضاف کنیم
با این اوصاف چقد میشه با یه مانیتور نسبتا خوب
چون تا جایی که اطلاع دارم مانیتور خوب قیمتش خیلی بالاست
خودم سه سال پیش ASUS PA238q خریدم 1350000 الان شده 7 میلیون
SajjadKhati (26-11-19)
شما یک رایزن 5 2400G بگیرید بدون نیاز به خرید گرافیک بازی ها را با توجه به رنج بودجه جواب میده
سلام
پیشنهاد من
CPU Ryzen 5 2400g
main a320
ببینید کدوم برند تو بازار موجوده
رم 8 گیگ کروشیال قیمتش عالیه حدود 400
fernaspe (27-11-19), SajjadKhati (26-11-19)
برای دانش آموز دبستانی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما گفتین برای گیم میخواین . من هم گیم روز که مربوط به بزرگسالان میشه را در نظر گرفتم . دانش آموز دبستانی که همچین سیستم با همچین بازی های روز ای لازم نداره (از حیطه ی سنی گرفته و ...) .
به هر حال ، پایین تر از گرافیک GTX 1050Ti که دیگه برای بازی های روز مناسب نیست . اگه گرافیک پایین تر میخواین تهیه کنین ، همون سیستم رایزن که استاد امید گفتن (با igpu ی پردازنده) براتون مناسب هه . ولی همینش هم برای کودکان زیاده .
بله مانیتور گرونه . یه چیز خوب حداقل 3 تومن هه (4 یا 5 تومن پیشنهاد میشه) .
بالاخره اول باید سطح کاربری دقیق و بعد به نسبت اون ، مدل دقیق قطعات تون مشخص بشه تا قیمت نهایی مشخص بشه که چقدره و چقدر میمونه که مانیتور بخواین بگیرین . با این اوضاع ، من سیستم رایزن (ای که استاد امید گفتن) را پیشنهاد میکنم .
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 26-11-19 انجام شده است
fernaspe (27-11-19), Speed Racer (27-11-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks