ببخشید اگه میشه در مورد انتخاب cpu بین i7-7700 و i5-8600k همبگید.چون مشخصات فرکانسشون خیلی به هم نزدیکه.
فن کولر مستری که معرفی کردید میتونه از عهده خنک کنندگی سیستم با لا بر بیاد نسبت به ابی ؟
کاربر شهرسختافزار
ببخشید اگه میشه در مورد انتخاب cpu بین i7-7700 و i5-8600k همبگید.چون مشخصات فرکانسشون خیلی به هم نزدیکه.
فن کولر مستری که معرفی کردید میتونه از عهده خنک کنندگی سیستم با لا بر بیاد نسبت به ابی ؟
|
|
الان شرکت های مختلف کامپیوتری به قدری پیشرفت کردن که تفاوت آنچنانی از لحاظ کیفیت ندارن ولی هر کس بر اساس ذهنیت قبلی خودش خرید می کنه. مثلا کسی که همیشه مادربرد gigabyte داشته اون رو بهترین می دونه و این نمی تونه دلیل باشه که مثلا مادربرد های ایسوس بی کیفیتن. چون اون فرد این مادربرد رو نداشته این طور فکر می کنه. سه شرکت asus ، msi و gigabyte جز با کیفیت ترین ها هستن ولی من اعتقاد دارم هر کس با هر کدوم از این برندها که راحت تر هست همون رو تهیه کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myzen برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از مشکلاتی که فن های بادی دارن بزرگ بودن اون هاست و خیلی ها اون رو زشت می دونن روی مادربرد و نمی خرن و یکی از مشکلات فن های آبی هم صدای اوناست چه پمپ و چه فن و ممکنه به نسبت فن های بادی کمی آزاردهنده باشه ولی جدیدا شرکت ها در تلاشن که از صدای اونها بکاهن و مزیت خنک کننده های آبی، خنک کنندگی بیشتر و احتمالا برای اونهایی که اورکلاک می کنن اور بهتر و به خاطر فرم اونها درون کیس، زیبایی درون کیسه و این ها به خود شما بستگی داره
حتی شما می تونی از دیگر دوستان هم مشورت بگیری و فقط به نظر من اکتفا نکنی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks