راجع به بردهای ازراک زیاد به حرفای فروشنده جماعت که فقط میخوان جنسی که خودشون دارند رو بفروشند زیاد توجه نکنید.
تجربه شخصی بنده اینه که بردهای ازراک واقعا بردهای خوبی هستند و از لحاظ کارایی نسبت به برهای ایسوس و گیگا اگه بهتر نباشند بدتر نیستند.
کاربر شهرسختافزار
سلام
من قطعات اصلی کیس (مادر برد + سی پی یو + رم + گرافیک + پاور + هارد ) تا 600 تومن می خوام بخرم .
کاربردم اجرای نرم افزار 3dmax و پخش روان ویدیو های full hd و تبدیل فرمت آنها است .
توی پست های دیگه تقریبا انتخاب کرده بودم که چی بخرم ولی امروز که رفتم بازار مادر برد ازراک اصلا گیر نمیاد و تا اسم اون از دهنت در میاد فروشنده شروع میکنه از بدی های اون گفتن.به هر حال من موندم از سایتهای فروش اینترنتی خرید کنم یا یه سیستم دیگه انتخاب کنم . دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشم .
قطعاتی که قصد خریدشونو داشتم :
CPU : AMD Phenom II X4 955
M.B : Asrock 870 Extreme 3
ram:2*2gb kingmax 1333
hdd:1000gb seagate 7200
power:green 530a
روی گرافیک هنوز تصمیم دقیقی نگرفتم (اهل بازی نیستم )
|
|
راجع به بردهای ازراک زیاد به حرفای فروشنده جماعت که فقط میخوان جنسی که خودشون دارند رو بفروشند زیاد توجه نکنید.
تجربه شخصی بنده اینه که بردهای ازراک واقعا بردهای خوبی هستند و از لحاظ کارایی نسبت به برهای ایسوس و گیگا اگه بهتر نباشند بدتر نیستند.
کاربر شهرسختافزار
مثل اینکه دوستان اینجا فقط مادر برد ازراک میشناسن !
کاربر شهرسختافزار
سلام.
مادربرد ازراک قطعا کیفیت برندهایی مثل ASUS رو ندارند . اما شما در نظر بگیرید که چه هزینه ای دارید بابتش پرداخت میکنید. همین چیپ 870 رو اگر از ایسوس و گیگا بردارید باید حد اقل 30 تا 40 تومن بیشتر هزینه کنید.
اینکه اکثریت در انجمن از ازراک پیشنهاد میکنن ،میتونه یک انتقاد جدی باشه و باید با توضیح به کاربر ،اجازه داد خودش تصمیم بگیره. همینطور از برند های دیگه مثل MSI و Biostar میشه انتخاب های خوبی داشت.
الان شما میخواهید تا 600 چه قطعاتی بخرید.؟ دقیق مشخص کنید تا مادربردش رو از 5 برند بهتون پیشنهاد بدم.
nima_hl (07-03-11)
کاربر شهرسختافزار
البته من قصد توهین یا حتی انتقاد نداشتم
فقط منظورم این بود که علت خاصی داره که تمام سیستم های پیشنهادی دوستان با مین بوردهای ازراک هست یا خیر ؟
سیستمی رو که میخوام توی پست اول گفتم .
راستی گارانتی این مین برد ها چی هست ؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
گارانتی ازراک:شاب
این پیشنهاد بنده هستش برای 3dMax و کارهای مشابه:
CPU:PHENOM II X4 970 BE ->195
Main:MSI 870 G45 ->100 (Without Usb 3.0)
RAM:KingMAx Hecules DUal Channel 1600MHz 4G(2*2)->70
PSU:Green GP530A-EU ->67
VGA:EVGA Geforce GTS-450 1G->170
HDD:western Digital 320GB Blue->42
مادربرد MSI از لحاظ کیفیت و تکنولوژی میشه گفت در حد ASUS و Gigabyte هستش و گارانتی 5 ساله ماتریکس.در همه شهرستان های ایران هم گیر میاد.
بسته به بودجه و تصمیم خودتون، میتونید از مادربرد های لیست زیر هم انتخاب کنید.
ASUS M4A87TD/USB3->150
Gigabyte 880GM-USB3 ->160
BIOSTAR TA870 Plus ->125
ASRock 880GMH-LE USB3 ->95
Asrock 770 De3L ->66
اگر خواستید هر کدوم رو انتخاب کنید،میتونیم در مورد مزایا و معایبش بحث کنیم تا در اخر یک خرید بهینه و با کیفیت داشته باشید.
در ضمن مادربرد های ازراک فقط از نظر برخی فروشنده های بی اطلاع که هیچ فرقی بین چیپ 870 اکستریم با 750 قائل نیستند میتونه عجیب باشه! و البته سر همین موضوع کمیاب بودنش خودم مشکل داشتم(با اینکه نمایندگی شاب رو داشتند) که اخر از یکی از دوستان در انجمن خودمون سفارش دادم. این برند قبلا به عنوان خط تولید Lowend زیرشاخه ASUS بوده که جدا شده و کم کم داره خودشا به عنوان یک تولید کننده مطرح معرفی میکنه.
در نهایت تا اونجایی که بنچمارک های مربوط به 3dmax رو برسی کردم،نقش تعداد هسته های CPU موثرتر از قدرت گرافیک هست(مگر گرافیک های کوادرو یا فایر پرو).
اگر بتونید یه 6 هسته ای مثل فنوم 1075T بردارید ،بازدهی خیلی بهتری در رندرینگ خواهید داشت.
mehrdad_ab (07-03-11), morteza-ha (07-03-11), nima_hl (07-03-11)
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از راهنمایی های مفیدت over-cracker عزیز .
باور کن با توضیحاتی که دادی من دیگه هیچ مشکلی از بابت برند ازراک ندارم و مشکل من اینه که توی شهر مشهد به این بزرگی نتونستم مادر برد ازراک رو گیر بیارم . امروز صبح از یه فروشنده شنیدم که سازگار ارقام هم نمایندگی محصولات ازراک رو داره که سازگار توی مشهد سه تا نمایندگی فروش داره که از توی سایتش شمارشونو برداشتم هر سه تاشون گفتند نداریم و معلوم نیست کی میاد یعنی که کلا بی خیال .
در مورد سیستمی که شما پیشنهاد دادید همین امروز اون سی پی یو رو قیمت کردم 205 تومن ترجیح میدم روی سی پی یو کمتر هزینه کنم ولی مین برد فناوری تقریبا روز داشته باشه . از اون 5 موردی که گذاشتی asus فکر کنم از بقیه برای من بهتر باشه .تعداد درگاه های ساتا و pci و ... اون رو هم اگه بگی ممنون میشم و اگر میشه تفاوت این مدل با biostar ta870 plus رو هم بگو
ببخشید که طولانی شد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Over_Cracker (08-03-11)
کاربر شهرسختافزار
(مادربرد ازراک رو میتونید از برخی فروشگاه های انلاین یا از دوستان در انجمن بخواهید تا با قیمت خوب ارسال کنند براتون)
ASUS M4A87TD/USB3 VS BIOSTAR TA870 Plus
هر دو این مادربرد ها از چیپست 870 استفاده میکنند ،پس قابلیت هایی که از نظر چیپ ارائه میشه یکی هستش. اول نگاه کلی به مشخصات بایوستار میکنیم و بعد ایسوس.
BIOSTAR TA870 Plus
Supported Socket AM3 processors AMD Phenom II / Athlon II processor
# Supported AMD Mutil Core(x6,x4,x2)
# AMD 140W processor support
# AMD 870 Chipset
# 4 DIMM supported DDR3-1800(OC)/1600(OC)/1333/1066
# Supported SATA 6Gb/s 2X speed than current SATA 3G
# BIOSTAR G.P.U ( Green Power Utility ) for green power saving your desktop
# AMD OverDrive™ with ACC feature (Advanced Clock Calibration) supported
در رگلاتور ولتاژ پردازنده (VRM) از 5 فاز و قسمت رم از 2 فاز استفاده شده. (هر اندازه تعداد فاز ها بیشتر باشه،ولتاژ با ثبیت و کیفیت بهتری به پردازنده یا اون قطعه میرسه-البته در مداراتی که از PWM دیجیتال استفاده میشه،نیاز به فاز کمتری هستش).
این برد قابلیت انلاک پردازنده ها و بکارگیری ACC رو در بایوس داره.(Bio Unlock)
دارای 2 اسلات PCI-e هستش که اجازه نصب کانفیگ CrossfireX رو میده . یعنی میتونید از قدرت 2 تا گرافیک دو هسته ای استفاده کنید.
از ساتا 3 با سرعت 6 گیگابایت بر ثانیه پشتیبانی میکنه. همینطور از پورت ساتا خارجی 3 گیگابایت بر ثانیه.
از فرکانس 1800 رم در حالت اورکلاک پشتیبانی میکنه(البته این فقط یه امار رسمی هستش و بیش از این هم میشه اور کرد)
تمام پردازنده های 2،4،6 هسته ای اتلون 2 و فنوم 2 سوکت AM3 رو ساپورت میکنه.
نقاط ضعف:
از USB 3.0 پشتیبانی نمیکنه.(البته این مربوط به ضعف چیپ نمیشه و باید تراشه مستقل روی برد تعبیه بشه برای بکارگیری USB 3.0)
ASUS M4A87TD/USB3
Number of Memory Slots:4×240pin
Memory Standard:DDR3 2000(O.C.)/1600/1333/1066
PCI Express 2.0 x16:1
Audio Channels:8 Channels
Max LAN Speed: 10/100/1000Mbps
South Bridge: AMD SB850
Maximum Memory Supported:16GB
Channel Supported:Dual Channel
مادربردASUS M4A87TD علاوه بر پشتیبانی از امکانات معمول...
از USB 3.0 پشتیبانی میکنه( 2 عدد پورت USB 3.0)
از قابلیت اورکلاک و انلاک بهتری برخوردار هست نسبت به بایوستار TA870+
دارای 1+8 فاز در رگلاتور ولتاژ پردازنده (8 عدد برای هسته های CPU و 1 عدد برای کنترلر رم )
1 اسلات PCI-e و 3 اسلات PCI داره.
نقطه ضعف نسبت به بایوستار TA870:
ورودی Firewire نداره.
فقط 1 اسلات PCI-e داره که به هیچ عنوان از CrossFire نمیتونید استفاده کنید.
در کل 80 درصد کاربرانی که ازش استفاده کردند راضی بودن و در مقابل برخی از ناپایدار شدن برد بعد از افزایش ولتاژ رم ،گله داشتند و مشکل برخی دیگه هم با اپدیت بایوس حل شده.
نتیجه گیری:
اگر پورت فایروایر یک نیاز مبرم برای شما نیست و اهل کراس فایر نیستید ،مادربرد ASUS M4َA87TD میتونه مناسب باشه براتون و الا باید برد های دیگه رو برسی کنیم.
goldencpu (09-03-11), mehrdad_ab (08-03-11), morteza-ha (08-03-11)
کاربر شهرسختافزار
خیلی خیلی ممنون
من فکر نمیکنم به کراس فایر نیازی داشته باشم و همین طور هم پورت فایروایر . بیشتر برای من پورت های pci معمولی مهم هست که حداقل 2 یا 3 تا باشه .
این دوستانی که گفتی توی انجمن میتونم ازشون بگیرم خودشون فروشنده اینترنتی هستند ؟ منظورم اینه که مطمئن هستن از نظر جنسی که میفرستن ؟میتونید یکی دو نفر رو به من معرفی کنید.راستی هزینه ارسال چقدر میشه ؟ اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون میشم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks