سیستم بسیار خوبیه .قطعات هم به خوبی انتخاب کردید . البته من به جای شما بودم . RYZEN 7 1700X میگرفتم
این سیستمی بوده که بنده نوشتم. اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید نظر بدید. گیم بازی می کنم . کار گرافیکی هم انجام میدم
RYZEN 5 1600X
ASUS CROSSHAIR VI HERO AM4
ASUS ROG STRIX GTX 1070 O8G GAMING
Cooler Master CM 590 III
Green GP850B-OC Plus
Samsung 960 Evo 250GB
Western Digital WD2003FZEX Black 2TB
ROG SWIFT PG248Q
G.Skill TridentZ 16GB
Cooler Master MasterLiquid 120 cpu Liquid coolercpu
motherboard
graphic
Case
Power
SSD
Hard
Monitor
Ram
cpu cooler
|
|
من یه مقدار به خاطر بحث هزینه مجبور شدم محدود بکنم. فرمایش شما صحیخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه . پاور کم نمیاره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط betabore برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
الان که به دلیل بالاتر قیمت دلار تمام قطعات نایاب شدن و اگر هم پیدا کنی با قیمت خیلی بالاتر باید بخری و به نظر من زمان مناسبی برای خرید نیست
اما اگه می خوای سیستم بخری من نظرم اینه
اگه GTX 1070 برات کافیه می تونی سی پی یو بهتری بخری
MSI X370 SLI PLUS = 650000
AMD Ryzen 7 1700 == 1260000
Green GP750B-OCPT
چون گیم بازی می کنی گرافیک بهتر مهم تر باشه بنابراین می تونی سیستم زیر رو بخری
MSI X370 SLI PLUS = 650000
AMD Ryzen 7 1600 == 950
Green GP750B-OCPT
GTX 1080
اگه هدفت گیمه و کارهای رندر خیلی کم انجام میدی من سیستم زیر رو برای گیم بهتر می دونم از نسل هشتم اینتل
ASUS PRIME Z370-P == 750000
Intel Core i5-8600K == 1400000
Green GP750B-OCPT
--------------------
برای GTX 1070 پاور Green GP650B-OCPT کافیه
رم سازگار با مادربردهای Ryzen خیلی کمه و باید تو خرید خیلی دقت بکنی که ضرر نکنی یعنی هم باید تو سایت رم پشتیبانی از مادربرد رو درج کرده باشه و هم تو سایت مادربرد این سازگاری تایید شده باشه
-------------------
این سیستم هایی که من نوشتم فقط یک ایده است و شما طبق سلیقه خودت و یا با مشورت با کارشناس های انجمن قطعات رو از برند دلخواهت انتخاب کن
betabore (16-01-18)
مادر برد براتون زیاده اگر بودجتون محدود هستش
یک MSI B350 Tomahawk کافی هست
کیس green striker وردارین با کولر notus 400 کافی خواهد بود
اس اس دی هم 850evo وردارین خیلی برای کاربری شما فرقی نداره
همچنین هارد دیسک هم wd blue وردارین هم کم سرو صدا تره هم عمرش بیشتره معمولا
AMD>INTEL (16-01-18), betabore (17-01-18), M A H R A D (17-01-18), Speed Racer (16-01-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان. من یه سیستم دارم میخوام ارتقاش بدم و cpu q9550 و vga 660ti مدنظرم هست.
حالا من با مادربورد ecs g41t m16 میتونم این قطعات رو استفاده کنم؟
پاور هم next1200 هست !آیا پاور جوابگو هست یا باید پاور دیگه انتخاب کنم؟ (چه پاوری؟)
تاپیک بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ninjapackyou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sfmth (17-01-18)
ممنونم. البته منظور بنده این بود که Ryzen 5 1600x رو نوشته بودم . دوستمون فرمودن Ryzen 7 1700x وردار بهتر میشه عرض کردم یه مقدار محدودیت قیمتی داشتم به این دلیل بوده..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sfmth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یه سوال دارم . اونم اینکه اگر Ryzen 7 1700x رو بذاریم قیمت کلی سیستم چقدر میشه ؟ یه قیمت کلی میخوام. از 11 تومن بالاتر نمیزنه درسته ؟
............ Meters are not measure of skills ............
حدود 10.5 باید بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط betabore برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
betabore (19-01-18), Speed Racer (19-01-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks