سلام با تشکر از همه دوستان
من مادربورد و یه هارد 500 گیگابایتی رو که قیمتشون صد هزار توما باشه واسه کارهای برنامه نویسی و کلا واسه مهندسی نرم افزار می خوام و یکم بازی البته سی پی یو این سیستم هنوز intel celeron 2 ghz هست که بعدا می خوام اونو هم افزایش بدم و یه کارت گرافیک هم بهش اضافه کنم شما الان باید مادربوردی واسم بگید که هم از این پردازنده به طور موقت پشتیبانی کنه و هم در آینده اگه شد یه cpu دو هسته ای یا 4 هسته ای بهش اضافه کنم و از کارت گرافیک های خوب هم پستیبانی کنه چون من می خوام این سیستمو به صورت چند مرحله ای قطعاتسو تعویض کنم الان می خوام یه هارد و مادربورد در حدود صد و چند هزار تومان بخرم نهایت صد و بیست هزار
ممنونم
سلام

هاردها که امروز قیمتش این حدود هستش 250 ۴۰ تومن 320 ۴۴ تومن 500 سیگیت 50.5 که بنظرم 500 بگیرید از نظر فضا و سرعت بهتره

اما بریم سروقت اون دکمه که میخواهید روش پالتو بدوزید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اون سلرون 2 گیگاهرتزی به نظرم اصلا ارزش هزینه کردن رو نداره

مثلا الان سمپرون 140 که پائین رده پردازنده موجود بازار هستش به قیمت حدود ۴۰ تومن حداقل ۴ برابر این قدرت داره و با این پردارنده کار زیادی انجام نمیتونید بدین ( در حال حاضر یه هزینه بابت مین و تجهیزات میکنید ولی سرعتش اینقدر کمه که هیچ موقع روشنش نمیکنید )

با همه این تفاصیل مین g31 حدود 49 هستش که بد نیست و پردازنده‌های جدید رو ساپورت میکنه ولی کارت "های اند" اگر بخواهید بعدا روش بزنید به دلیل pci-e1 کم میاره

مین g41 هم از asus و گیگا حدود 66 تا 70 هست که بردهای خوبی هستند برای کار شما و قابلیت آپگرید بهتری نسبت به g31 دارند

یک g41 و هارد 500 حدود همون ۱۲۰ که فرمودید در میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید