هر کدوم 100 تومن
؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام با تشکر از همه دوستان
من مادربورد و یه هارد 500 گیگابایتی رو که قیمتشون صد هزار توما باشه واسه کارهای برنامه نویسی و کلا واسه مهندسی نرم افزار می خوام و یکم بازی البته سی پی یو این سیستم هنوز intel celeron 2 ghz هست که بعدا می خوام اونو هم افزایش بدم و یه کارت گرافیک هم بهش اضافه کنم شما الان باید مادربوردی واسم بگید که هم از این پردازنده به طور موقت پشتیبانی کنه و هم در آینده اگه شد یه cpu دو هسته ای یا 4 هسته ای بهش اضافه کنم و از کارت گرافیک های خوب هم پستیبانی کنه چون من می خوام این سیستمو به صورت چند مرحله ای قطعاتسو تعویض کنم الان می خوام یه هارد و مادربورد در حدود صد و چند هزار تومان بخرم نهایت صد و بیست هزار
ممنونم
هر کدوم 100 تومن
؟؟
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردها که امروز قیمتش این حدود هستش 250 ۴۰ تومن 320 ۴۴ تومن 500 سیگیت 50.5 که بنظرم 500 بگیرید از نظر فضا و سرعت بهتره
اما بریم سروقت اون دکمه که میخواهید روش پالتو بدوزید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سلرون 2 گیگاهرتزی به نظرم اصلا ارزش هزینه کردن رو نداره
مثلا الان سمپرون 140 که پائین رده پردازنده موجود بازار هستش به قیمت حدود ۴۰ تومن حداقل ۴ برابر این قدرت داره و با این پردارنده کار زیادی انجام نمیتونید بدین ( در حال حاضر یه هزینه بابت مین و تجهیزات میکنید ولی سرعتش اینقدر کمه که هیچ موقع روشنش نمیکنید )
با همه این تفاصیل مین g31 حدود 49 هستش که بد نیست و پردازندههای جدید رو ساپورت میکنه ولی کارت "های اند" اگر بخواهید بعدا روش بزنید به دلیل pci-e1 کم میاره
مین g41 هم از asus و گیگا حدود 66 تا 70 هست که بردهای خوبی هستند برای کار شما و قابلیت آپگرید بهتری نسبت به g31 دارند
یک g41 و هارد 500 حدود همون ۱۲۰ که فرمودید در میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مادربورد g41 از asus یا گیگا pci express2 رو پشتیبانی میکنند؟
لطفا مادربوردی معرفی کنید که pci express 2 رو هم پشتیبانی کنه منظورم همون مادربورد ارزون قیمت بود
با تشکر
|
|
این مدل توی بازار هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.us/Products/Moth...e=GA-G41M-ES2L
که نوشته
1 x PCI Express x16 slot, running at x 16 (The PCI Express x16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.)
احتمال ۹۹٪ ساپورت میکنه ولی شخصا تست نکردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام لطفا در مورد این سیستم نظر بدید به یکی گفتم از تهران قطعتامو تعمین کنه اینارو نوشته
Main : Gigabyte P55-UD3P : 185
Cpu : Intel Core i5 750 : 240
Ram: Elixir 2*2gb ddr3 1333 : 55x2
VGA : Gigabyte ATI 5770 1GB GDDR5 : 219
H.D.D Western Digital 500GB Sata2/Caviar Blue : 54
ODD : DVD/RW Lite ON 24x Sata : 33 or pioneer : 37
Modem : giga : 11
Power : Coolermaster 460 Real : 54
Case : Green Magnum Plus : 36
monitor: samsung lcd 933 sn : 165
شخصا علاقه ی خاصی به اینتل دارم
در مورد رم من corsair ,gskill رو گفته بودم ولی عوضش کرده و power green 580 گفته بودم اونم عوض کرده هارد هم western black گفته بودم اونو ه عوض کرده
نظر بنده اینه که بسیار کانفیگ بدیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یه مونیتور full hd گرفتی ، قطعا باهاش تو رزولیشن 1024 بازی نمیکنی ، میکنی ؟
تو رزولیشن 1920 این کارت 5770 قطعا توی ماکزیمم دیتیل بازیهای سنگین کم میاره
شما یه مین ip35 برداری با یه پردازنده e6300 ولی گرافیک رو 5850 یا 5870 برداری به راحتی میتونی تو اون رزولیشن بازیها رو انجام بدی ولی با این سیستم مجبوری کیفیت یا رزولیشن رو کم کنی تا بتونی بازی کنی ، میگی نه یک میلیون و صد هزینه کن همین سیستم رو بردار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد هارد هم این ۲ - ۳ روزه از بس این قضیه هارد آبی و سبز رو گفتم حالم داره بد میشه لطفا اینجا بخون
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...9&postcount=51
البته اگر این دوستتون نتونسته هارد بلک گیر بیاره یا تو بازار کم شده بگو ، من موجود دارم یدونه براش میفرستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپهای P31 هم بد نیستند
کاربر شهرسختافزار
دو دل بودم این پست بزنم یا نه چون وقتی خودم به کسی قیمت می دم بعد میاد میگه یکی گفته این قیمت هست کلی اعصابم خورد میشه اما خوب اینجا فروم برای مشورت میان ادم باید خوی کاسب کارنش بزار کنار در کل سوای کیفیت قطعات چون با قیمت زدید بگم اگر سیستم رو با همین قطعات بهتون داد نسبته خوبه اما اگر خواست ازتون هزینه های دیگه هم بگیر براتون گرون در میاد در کل سود این یکی که فرمودین توی این قطعات لحاظ شده .
nima_hl (25-12-09)
سيستم خوبيه اونايي كه عوض كرده پيشنهادهاي خودت بهتره
واسه مانيتورم بيشتر هزينه كنيد از هزينه روي مانيتور هيچ وقت ضرر نمي كنيدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks