من کلا مونیتور ، کیبرد وموس بیل میرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست من توجه نکردم و از این بابت از اون دوستمون پوزش میخوام و از شما تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این چند روزه به شدت دارم پرفورمنس گیری میکنم و تک تک برگهای درختا توی تست کرایسیس رو هم شمردم واسه همین یکم تمرکزم کم شده ( توجیه رو داشتی ؟ کم نمیارم که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اما در مورد پاور
این سیستم رو بنده بستم و کاملا تهت فشار تستش کردم پاور 500 واتی هم برای این سیستم زیاده ( با 470 قدیمیه معمولی تست کردم )
این سیستم خونه پر ۳۵۰ وات مصرف داره ( با احتساب اون ۱۰ ٪ ) برای همین یک پاور 400 واتی هم براش کفایت میکنه
افت توان خروجی پاور به سرعت ایجاد نمیشه و برای یک دوره ۴ ساله ، یک برند خوب مثل AcBel که به شخصه خیلی قبولش دارم کاملا قابل چشم پوشیه
البته به مصرف خیلی پائین پردازنده انتخابی هم دقت داشته باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا سایتهائی مثل amd مصرف رو خیلی بالاتر از واقعیت اعلام میکنند مثلا برای 5970 عدد 294 ذکر شده
حالا شما مصرف این سیستم رو بدون گرافیک حساب کنید به رقم حدود 130 وات خواهید رسید که اگر اون گرافیک هم بر فرض محال 294 وات مصرف کنه باز به پاور 500 واتی فشاری وارد نخواهد شد
امیدوارم تونسته باشم جواب شما رو بدم ولی اگر اینگونه نبود لطفا یک تا پیک مجزا برای پاور بزنید تا اساتید بیان نظر بدن و بنده هم استفاده کنم
tah_206207 گرامی هم بیان نظرشون رو راجع به این سیستم اعلام کنند تا هر کدوم رو نظر داشتن اصلاح کنم و یک مونیتور از توش در بیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks