سلام
اولا اقا نیما فکر کنم مانیتور هم جزء این سیستم هست تنها کیس خالی نمی خواهند تو پست اول که خودشون مانیتور هم انتخاب کرده بودند . برای همین فکر کنم باید یه کم توی سیستم ها که معرفی کردین تجدید نظر کنید چون هزینه مانیتور لحاظ نشده .
دوم من فکر کنم سلیقه ام تو بستن سیستم نصبتا شبیه شماست حداقل این که هر دوتا ترجیح مون توی شرایط برابر AMD من که زیادی تعصب هم دارم حتی بعضی وقتها سیستم AMD به زور به خورد خودم و خلق الله می دم اما یه چیزی که یه کم همیشه تو سیستم های شما من اذیت میکنه الان هم به خاطر همان فقط این پست دارم می دم پاور شما یه کم نصبت به پاور کم لطفین به نظر من و توی این سیستم اول که معرفی کردین سیستم خوبی برای بازی هرچند من هیچ وقت همچین سیستم های رو تست نکردم اما با ایده کلی تون موافقم یعنی هر چه بهتر بستن کارت بگذریم از این که سیستم هر چقدر هم توجیه داشته باشه سخته که به کس دیگه هم قبولند اما دیگه این بار تو معرفی پاور زیادی کم لطفی کریدن پاور 55 هزار تومانی برای کارت 780 هزار تومانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی شما واقعا فکر می کنید یک پاور 500 وات برای این سیستم کافی من همیشه سیستم های معرفی شده شما رو می پسندیدم حتی تو همین تاپیک شما رو به این دوست مون معرفی کردم چون اگر اشتباه نکنم یه پستی در باره فروش قطعات و سیسم بستن زده بودید ولی تو رو خدا به خاطر قبل من هم که شده یه کم توی انتخاب های پاور تجدید نظر کنید پاور و هارد به نظر من تنها قطعه اصلی از یک سیستم هستند که هر روز که کار می کنند از عمرشون کم میشه در صورتیکه این نسبت مثلا در باره رم و سی پی یو به این شدت نیست برای همین که سایت های معتبر اندازه گیری توان سیستم همیشه ضریبی دارند برای پاور که برای هر سال تقریبا 10 % از توان یک پاور کم میکنه من که اصلا بعید می دونم 5790 با پاور 500 بالا بیاد بشه باهاش بازی کرد و تو بازی ادا در نیاره البته چون تا حالا تجربه نکردم حکم کلی نمی دم اما اگر هم کار کنه به سال نمی کشه در اخر هم از این لینک خود شرکت AMD کمک میگیریم که بر مبنا کارت های گرافیکی پاور برند های معتبر رو معرفی کرده که البته من 5970 رو توش نیدیم اما برای سری 5800 هم تا جایی که من دیدم و از همه برندهای که چک کردم دیگه زیر 850 وات رو معرفی نکرده به هر حال من فکر می کنم شرکت AMD اگر هم بخواد برای تبلیغات کار کنه راست مطلب رو بیان نکنه باید پاور با وات های کمتر معرفی کنه تا کارت های خودش کم مصرف تر جلوه بده نه این که حد بالا رو بگیره .
در اخر هم ببخشید که این همه حرف زدم من چون کلا از رو همین پست هایی که اینجا می خونم شما رو قبول دارم این همه حرف زدم .

Bookmarks