من میخواهم یک سرور برای کافینت با 15 سیستم بخرم راهنمائی بفرمائید کیفیت و کمیتهای انرا در صورت امکان جمع بندی قیمتش را
کاربر شهرسختافزار
من میخواهم یک سرور برای کافینت با 15 سیستم بخرم راهنمائی بفرمائید کیفیت و کمیتهای انرا در صورت امکان جمع بندی قیمتش را
|
|
برای اینکه سرعت اینترنت داخلی شما بالا باشه بهتره یک سری سرور مثل squid , file و .... روی سرورتون اجرا کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dezireh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکویید باعث میشه صفحات روی سیستم سرور شما ضخیره بشه و مرتبه بعد با سرعت هر سیستمی که اون پیج رو خواست از روی هارد بهش تحویل بشه ( در صورتی که اون صفحه در سایت اصلی تغییری نداشته باشه )
برای 15 سیستم یه سرور با این کانفیگ جوابگوی کار شما هستش
asrock m3a785gxh/128 98
phenom ii x6 1055t 215
2*2 ddr3 1333 ~120
3*500gb segate barracuda 144
power green 435 / tonb 400 ~42
case golf 20
dvd r/w liteon 24
dlink lan card ~10
key+mouse 15
monitor 15 lg/samsung/aoc ~115
برای 15 سیستم کلاینت هم پیشنهادم اینه
asrock n68-s3 ~54
sempron 140 37
2 ddr3 1333 ~60
500gb segate barracuda 47
viera power 12
case golf 20
key+mouse 15
monitor 15 lg/samsung/aoc ~115
که کل سیستمها با کابل - سویچ - مودم و .... یه چیزی حدود 6.2 در میاد
hassanshaikhi (10-07-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای یک گیم نت با 8 تا کلاینت و یم سرور چه پیشنهادی دارین ؟
میتونید پردازنده سرور رو به phenom ii x4 945 به قیمت حدود 155 تومن پایین بیارید و یدونه از هاردهای سرور رو حذف کنید بقیه موارد تفاوتی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز سوالی بود ممنون میشم یه تاپیک جدا ایجاد بفرمایید تا با مطالب دوستمون مخلوط نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
ممنون از پاسخت
ولی به نظز من سیستم بالایی واسه سرور دوستمون در نظر گرفتی ( البته از لحاظ هزینه اینو میگم که اگه احیاناً مشکل بودجه داشتن بتونن برسن )
واسه کلاینت هام همینطور ( درسته که باید آینده رو در نظر گرفت ، منظورم قدیمی تر شدن سیستم های فعلی و به روز شدن سیستم های جدید تر ) ولی برای یک کافینت این سیستم ها ( باز هم میگم از لحاظ بودجه برای صاحب کافینت که اگه مشکلی نداشته باشه حرفی نیست ) زیادی هزینه برداشتن . چرا ؟ چون یک کافینت مگه چقدر درآمد داره که بیاد هزینه این سیستم ها رو پر کنه و بعدش به ادمینش سود بده
برای گیم نت هم مسئله گرافیک رو در نظر نگرفتید و بالا بودن هارد سرور خیلی مهمتر از کافینت هست
من خودم یه گیم نت کوچیک دارم و بنا بر تجربه این حرفو میزنم ! بازم مونده به نظر و تجربه صاحب نظران !
ممنون از اینکه در بحث شرکت کردید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی گمان نمیکنم کانفیگ سرور رو خیلی بالا ( از نظر قیمت ) در نظر گرفته باشم
ماکزیمم 50 تومن میشه در پردازنده و 47 تومن در یک عدد سرفه جویی کرد که بنظرم ارزش نداره
قیمت هر کلاینت بدون در نظر گرفتن مانیتور ماوس و کیبرد 230 تومن شده با کمتر از این مبلغ شما سیستم معرفی بفرمایید
باز هم از اینکه وقت میگذارید و در تجربیاتتون ما رو سهیم میکنید تشکر میکنم
mehrdad_ab (11-07-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دیگه مونده به نظر دوستمون ، که اگه قیمت پایین تر بخواد بگه تا بریم سراغ LGA 775 پین اینتل که اگه قیمت و مدل خواستین میزارم
ولی توصیم اینکه اگه مانیتور می خواد بخره حتماً LCD بگیره ، چون الان مشتریا بیشتر به ظاهر اهمیت میدن ...
اگر منظور شما سلرون هستش که به هیچ عنوان توصیه نمیکنم برای اختلاف 3-4 تومنی این تغییر انجام بشه . سرعت بسیار پایینی داره و حتی در اجرا ویندوز 7 به مشکل بر میخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد هم ممکنه با اختلاف حدود 10 تومن سری g31 بشه انتخاب کرد که به دلیل گرافیک ضعیف و رم ddr2 توصیه نمیکنم
در مجموه شاید بشه 10-15 تومن از این سیستم کم کرد ولی سیستم خوب و سریعی نخواهد شد
اگر شما کانفیگی در نظر دارید بفرمایید تا مقایسه کنیم
کاربر شهرسختافزار
نیما جان ببخشید این سیستمی پیشنهاد دادی برای گیم نت خوبه نه کافی نت ی Sempron هم جواب میده
یا Athloen XP بارم DDR 333 هم جواب میده.
موفق باشید.
عزیز جان بخدا منم sempron 140 پیشنهاد دادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MARINE برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون سیستم اول یدونه برای سرور هستش و سیستم دوم برای 15 تا کلاینت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks