خیر غیر استانداردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط siamak34 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اگه بخوام برای این سیستم پاور بخرم باید چه خصوصیتی داشته باشه پاور و پیشنهادتون کدوم مدل از گرینه
|
|
لیست سیستم را اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط siamak34 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
صفحه یک هست
Cpu core I 3 7100
G.skill ddr4
Nvidia 610. 2g
،مادربرد سوکت 1151 در حد پانصد هزار تومن ddr4
راست میگن این کارت گرافیک درست کار نمیکنه.الان هم خریدمش. بقیه رو هم میخوام سفرش بدم
610 فرقی با پردازنده گرافیکی داخلی پردازنده شما ندارد . کلا کارت بی خاصیتی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط siamak34 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این سیستم کولر مستر الایت 460 وات تهیه کنید .
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون ایا 630 nvidia هم همچین وضعیتی داره؟
کمی بهتره ولی . به کمتر از 740gt فکر نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط siamak34 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
siamak34 (02-04-17)
کاربر شهرسختافزار
ببخشین این همه سوال میکنم و واقعا مرسی با حوصله جواب میدین.ایا وقتی کارت گرافیک دارم و سی پی یو هم گرافیک داره این دو با هم ادغام میشن یا فقط یکی کار گرافیک رو به دوش مگیره ا ایا میشه اختصاصی کرد و کاری کرد مثلا سبپییو قسمت گرافیکش رو درگیر نکنه و این کارو فقط کارت گرافیک به عهده بگیره
|
|
siamak34 (03-04-17)
کاربر شهرسختافزار
- - - Updated - - -
مهندس ببخش بازم سوال میکنم گفتین سی پی یو کر ای تری 7100بهتره من الان مشخصاتش رو خوندم نوشته بود با چیپستهای 200/1001سازگار هست من مادربورد با چیپست z170 میخوام بخرم.به نظرتون مچ میشن یا یک سی پی یو که با مادربرد با این چیپست که دلخواهم باید انتخاب کنم
آخرین ویرایش توسط siamak34 در تاریخ 03-04-17 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks